ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره شکوفه پرتقال استخراج شده به روش اولتراسوند با تکنیک سطح پاسخ :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

آنتی اکسیدان ها به دلیل ویژگی های گسترده بیولوژیکی و نقش آن ها در جلوگیری از بروز بیماری های مختلف، به عنوان ترکیبات سلامت بخش مورد توجه می باشد.شکوفه پرتقال حاوی مقادیر نسبتا بالایی از ترکیبات آنتی اکسیدانی است، در این تحقیق از متدولوژیسطح پاسخ و طرح مرکب مرکزی به منظور بررسی تاثیر زمان،نسبت جامد به حلال،و دما بر راندمان ترکیبات آنتی اکسیدانی استخراجشده شکوفه پرتقال بهره گرفته شد.هدف از این پژوهش تعیین بیشینه قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH از عصاره شکوفه پرتقال توسط امواج اولتراسوند بود.نتایج حاصل از آنالیز آماری جهت تعیین حالت بهینه آزمون از آن بود که در روش استخراج به کمک اولتراسوندشرایط عملیاتی بهینه، نسبت جامد به حلال %۰۰/۱۰ ، زمان min 01/20 و دمای ۵۰ درجه سانتیگراد میزان قدرت مهار رادیکال آزاد DPPH) 2783/88 (می باشد که در این شرایط میزان مطلوبیت ۸۲ %است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.