ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک یزدی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک یزدی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک یزدی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک یزدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر عصاره عناب به عنوان افزودنی فراسودمند بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کیک یزدی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

در این پژوهش اثر افزودن عصاره عناب بر روی برخی از خواص فیزیکوشیمیایی کیک شامل فعالیت آبی، بافت نمونه، حجم مخصوص، درصد رطوبت و pH مورد مطالعه قرار گرفت. عصاره عناب در سه سطح ۲ ، ۴ و ۶ درصد وزنی در فرمولاسیون خمیر مصرفی برای تولیدکیک مورد استفاده قرار گرفت و اثرات آن برروی موارد فوق در ۳ بازه زمانی ۲ ساعت، ۳ و ۶ روز پس از پخت، تعیین و نتایج به دستآمده با نمونه شاهد مقایسه شد. پس از ارزیابی نتایج فعالیت آبی، بافت نمونه و درصد رطوبت در بازه های زمانی فوق تغییر چشمگیری در هیچکدام از نمونه ها مشاهده نشد اما با گذشت زمان و همچنین افزایش مقدار عصاره عناب مقدار pH در نمونه ها کاهش چشمگیری داشت همچنین حجم مخصوص تمام نمونه ها تا ۳ روز بعد از پخت روند کاهشی آرامی داشت اما پس از گذشت ۳ روز سرعت کاهش حجم مخصوص به شدت افزایش پیدا کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.