ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب :

تعداد صفحات :۴

چکیده مقاله:

در این پژوهش، ماده اولیه مخلوطی از عنابهای کشت شده در باغهای استان خراسان رضوی انتخاب گردید و به روش حرارتی شربتی با درصد مواد جامد محلول (Brix (60 تهیه شد. در این تحقیق برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی کنستانتره عناب نظیر اسیدیته قابلتیتراسیون، قند کل، قند احیاء کننده، ساکاروز و pH با هدف ارزیابی خصوصیات این محصول به عنوان یک ماده غذایی مکمل در برخی ازمحصولات صنایع غذایی اندازه گیری گردید. مقدار اسیدیته کل قابل تیتراسیون محصول برحسب اسید عمده (اسید سیتریک) اندازه گیری شد و میزان آن ۸,۰ گرم در صد گرم نمونه بود. اندازه گیری قند به روش لین – اینون انجام شد و میزان قند کل برابر ۴,۳۸ %و میزان قنداحیاء کننده ۸,۲۲ %و میزان ساکاروز ۸۲,۱۴ %بود. اندازه گیری pH با استفاده از pH متر Metrohm مدل ۶۹۱ انجام گردید و میزانpH برابر با ۰۸,۵ بود. آزمایشها در سه تکرار انجام گردید. این نتایج نشان میدهد که با توجه به خصوصیات فیزیکوشیمیایی عصاره عناب، امکان کاربرد آن به عنوان مکمل غذایی در صنعت فرآوری و تولید مواد غذایی مخصوصا مواد غذایی فراسودمند یا عملگرا وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.