ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو به دو روش غوطهوری و پاششی برخصوصیات بافتی چیپس سیبزمینی با استفاده از روش ماتریس وقوع همزمانی سطح خاکستری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو به دو روش غوطهوری و پاششی برخصوصیات بافتی چیپس سیبزمینی با استفاده از روش ماتریس وقوع همزمانی سطح خاکستری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو به دو روش غوطهوری و پاششی برخصوصیات بافتی چیپس سیبزمینی با استفاده از روش ماتریس وقوع همزمانی سطح خاکستری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو به دو روش غوطهوری و پاششی برخصوصیات بافتی چیپس سیبزمینی با استفاده از روش ماتریس وقوع همزمانی سطح خاکستری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی و مرو به دو روش غوطهوری و پاششی برخصوصیات بافتی چیپس سیبزمینی با استفاده از روش ماتریس وقوع همزمانی سطح خاکستری :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

سیب زمینی بعد از گندم، برنج و ذرت چهارمین ماده غذایی اصلی ساکنان روی زمین است و چیپس سیب زمینی در بین غذاهای میان وعده، سهم بازار قابل توجهی دارد. توجه به میان وعدههای غذایی کم کالری، تولید فراوردههایی با کیفیت بالا و درعین حال کمچرب رابیش از پیش ضرروی میسازد. در نتیجه با توجه به اهمیت هیدروکلوییدها در محصولات کمچرب یا فاقد چربی و نیز قیمت بالایصمغهای تجاری، توجه به هیدروکلوییدهای بومی و کاربرد آنها و تاثیری که بر بافت محصول دارند بسیار ضروری است. در این پژوهش تاثیر پوششدهی چیپس سیبزمینی توسط صمغ بومی فارسی در غلظتهای (۲۵/۰ و ۵/۰ درصد) به دو روش غوطهوری و پاششی بربافت چیپسهای سیبزمینی سرخ شده به روش عمیق در روغن ۱۹۰ درجه سانتی گراد با استفاده از روش ماتریس وقوع همزمانی سطحخاکستری مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به نتایج به دست آمده میزان یکنواختی بافت یا لحظه دوم زاویه در نمونههای پوشش داده شده با صمغ کمتر از نمونه شاهد بود و کمترین میزان آن مربوط به نمونههای پوشش داده شده با صمغ مرو و صمغ فارسی (۵/۰درصد با روش غوطهوری ) میباشد ولی در کل تفاوت معناداری بین نمونههای تیمار شده با غلظتهای مختلف صمغ و روش پوششدهیمشاهده نگردید . بیشترین میزان کنتراست مربوط به نمونههای پوشش داده شده با صمغ فارسی (۵/۰ درصد با روش غوطهوری ) مشاهده گردید(۰۵/۰> P .(کمترین مقادیر مربوط به نمونههای پوشش داده شده با صمغ فارسی (۵/۰ % با روش پاششی) و صمغ مرو (۲۵/۰ % با روش غوطهوری ) بود (۰۵/۰<P .(تفاوت معناداری در میزان همبستگی، همگنی موضعی و آنتروپی نمونههای پوشش داده شده با صمغ و نمونه شاهد مشاهده نگردید(۰۵/۰> P .(در نتیجه بافت نمونه های پوشش داده شده قابل قبول می باشد .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.