ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپس سیبزمینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپس سیبزمینی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپس سیبزمینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپس سیبزمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر پوشش دهی صمغ فارسی به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپس سیبزمینی :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

سیب زمینی بعد از گندم، برنج و ذرت چهارمین ماده غذایی اصلی ساکنان روی زمین است و چیپس سیب زمینی در بین غذاهای میان وعده، سهم بازار قابل توجهی دارد. توجه به میان وعدههای غذایی کم کالری، تولید فراوردههایی با کیفیت بالا و درعین حال کمچرب رابیش از پیش ضرروی میسازد. در نتیجه با توجه به اهمیت هیدروکلوییدها در محصولات کمچرب یا فاقد چربی و نیز قیمت بالایصمغهای تجاری، توجه به هیدروکلوییدهای بومی و کاربرد آنها و تاثیری که بر کیفیت محصول دارند بسیار ضروری است. در این پژوهش تاثیر پوششدهی چیپس سیبزمینی توسط صمغ بومی فارسی در غلظتهای ۰/۲۵و۰/۵ درصد) به دو روش غوطهوری و پاششی بر کیفیت چیپسهای سیبزمینی سرخ شده به روش عمیق در روغن ۱۹۰ درجه سانتی گراد مورد بررسی قرار گرفته است. با توجه به نتایج به دست آمده با پوششدهی سطح چیپس با صمغ شاهد افزایش سفتی چیپس بودیم که با افزایش میزان غلظت صمغ و استفاده از روش غوطهوری این تغییر معنیدار شد. بیشترین و کمترین تغییرات کلی رنگ به ترتیب به نمونه صمغ فارسی ۰/۲۵درصد باروش غوطه وری و شاهد اختصاص یافت. در آزمون حسی بیشترین امتیاز رنگ به نمونه شاهد مربوط بود و بین دو روش غوطهوری و پاششی تفاوت معناداری ملاحظه نگردید. بیشترین سفتی بافت به نمونه پوشش داده شده با صمغ فارسی ۰/۵درصد باروش غوطه وری اختصاص یافت در خصوص بو، شکل ظاهری، طعم و پذیرش کلی تفاوت معنی داری بین تیمارهای مختلف ملاحظه نگردید. در نتیجه صمغ فارسی جهتپوشش دهی از لحاظ کیفیت چیپس سیبزمینی مناسب می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.