اثرات مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا بر میزان تشکیل دیانهای مزدوج در طی فرایند حرارتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا بر میزان تشکیل دیانهای مزدوج در طی فرایند حرارتی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا بر میزان تشکیل دیانهای مزدوج در طی فرایند حرارتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا بر میزان تشکیل دیانهای مزدوج در طی فرایند حرارتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم و کانولا بر میزان تشکیل دیانهای مزدوج در طی فرایند حرارتی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

روغنها و چربیهای خوراکی به وسیله حرارت و در حضور اکسیژن دچار اکسایش میشوند و ترکیبات مضری را تولید میکنند که اثرات سویی همچون بیماریهای قلبی، سرطان و پیری زودرس را در فرد ایجاد میکند. از آن جایی که پایداری روغنها درمقابل اکسایش متفاوت میباشد لذا در این پژوهش سعی بر آن بود که به وسیله مخلوط کردن روغنهای دانه کنجد، کانولا و اولیین پالم با نسبتهای مختلف، فرمولاسیونی به دست بیاوریم که به وسیله آن پایداری روغن را در برابر اکسایش بالا ببریم.بدین منظور جذب فرابنفش نمونهها در طول موج ۲۳۳ نانومتر برای روغنهای دانه کنجد، اولیین پالم، کانولا و مخلوط آنها بانسبتهای مختلف در دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۱۸ ساعت جهت پی بردن به میزان دیان مزدوج تولید شده ناشی از اکسایش حرارتی ارزیابی شد. نتایج تجزیه و تحلیل آماری (۰۵/۰<P ( نشان داد که کمترین تغییرات شاخص دیانمزدوج متناظر با بیشترین پایداری اکسایشی، ابتدا برای نسبت مساوی روغنهای دانه کنجد: اولیین پالم: کانولاو سپس مخلوط ۵۰:۵۰ روغنهای کنجد: اولیین پالم ومخلوط ۸۰: ۲۰ روغنهای اولیین پالم :کنجد ثبت گردید و بیشترین تغییرات دیان مزدوج متناظر با کمترین پایداری اکسایشی در طی ۱۸ ساعت حرارت دهی به ترتیب برای روغن کانولا خالص، سپس مخلوط ۸۰:۲۰ و ۷۰ :۳۰روغنهای کانولا :دانه کنجد ثبت گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.