اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی :
تعداد صفحات :۸
چکیده مقاله:
در این پژوهش، اثر کشتهای آغازگر تجاری (۷۰۴-R and 65-FRC, 2 SafeIT (بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ، طی دوره رسیدگی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نوع آغازگر اثر معنیداری بر pH ،نمک و پروتیین پنیرها دارد (۰۵.۰P ،(درحالیکه سایر خواص شیمیایی تحت تاثیر معنیداری قرار نگرفتند. نوع آغازگر بر ویژگیهای حسی پنیرها نیز اثر معنیداری نداشت، با اینحال، پنیرهای تولید شده از آغازگر ۲ SafeIT در مقایسه با پنیرهای تولید شده از آغازگرهای ۶۵-FRC و -R 704 از امتیازات حسی بالاتری برخوردار بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.