اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر کشتهای آغازگر تجاری بر خصوصیات شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ طی دوره رسیدگی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این پژوهش، اثر کشتهای آغازگر تجاری (۷۰۴-R and 65-FRC, 2 SafeIT (بر ویژگیهای شیمیایی و حسی پنیر فتای فراپالایش آنالوگ، طی دوره رسیدگی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که نوع آغازگر اثر معنیداری بر pH ،نمک و پروتیین پنیرها دارد (۰۵.۰P ،(درحالیکه سایر خواص شیمیایی تحت تاثیر معنیداری قرار نگرفتند. نوع آغازگر بر ویژگیهای حسی پنیرها نیز اثر معنیداری نداشت، با اینحال، پنیرهای تولید شده از آغازگر ۲ SafeIT در مقایسه با پنیرهای تولید شده از آغازگرهای ۶۵-FRC و -R 704 از امتیازات حسی بالاتری برخوردار بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.