اثر فعالیت آبی بر پایداری میکروبی در غذاها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر فعالیت آبی بر پایداری میکروبی در غذاها دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر فعالیت آبی بر پایداری میکروبی در غذاها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر فعالیت آبی بر پایداری میکروبی در غذاها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر فعالیت آبی بر پایداری میکروبی در غذاها :

تعداد صفحات :۵

چکیده مقاله:

فعالیت آبی یکی از ویژگی های بسیار مهم مواد غذایی بوده که از نظر حفظ سلامت ماده غذایی، زمان نگهداری، طعم، ارزش غذایی وبالاخره جنبه های اقتصادی دارای اهمیت فوق العاده ای است. این شاخص به صورت نسبت فشار بخار آب محصول به فشار بخار آب خالصپس از رسیدن به حالت تعادل رطوبتی در همان درجه حرارت تعریف می شود.در فعالیت آبی پایین،اغلب به دلیل عدم سنتزآنزیمهاوپروتیینهای کاربردی مهم رشد وتکثیر بیشتر میکروارگانیسم ها و سنتز مایکوتوکسین های کپکی متوقف می شود. بنابراین کنترل فعالیت آبی روش بسیار موثری برای جلوگیری از تکثیرگونههای عامل فساد وبیماری در مواد غذایی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.