اثر غلظت صمغ عربی به عنوان کمک خشک کن و پارامترهای خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و عملکردی پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غلظت صمغ عربی به عنوان کمک خشک کن و پارامترهای خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و عملکردی پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غلظت صمغ عربی به عنوان کمک خشک کن و پارامترهای خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و عملکردی پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غلظت صمغ عربی به عنوان کمک خشک کن و پارامترهای خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و عملکردی پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غلظت صمغ عربی به عنوان کمک خشک کن و پارامترهای خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی شیمیایی و عملکردی پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

در این مطالعه، تاثیر پارامترهای مختلفی نظیر دمای خشک کردن و غلظت صمغ عربی بر بازده تولید، خواص فیزیکیشیمیایی و جریان پذیری پودر عصاره مالت خشک شده به روش پاششی مورد بررسی قرار گرفت. فرآیند تولید با استفاده از یک خشککن پاششی در مقیاسپایلوت انجام شد. دمای هوای ورودی و غلظت صمغ عربی متغیرهای فرآیند بودند، بدین ترتیب که از صمغ عربی بهعنوان کمک خشککن در غلظتهای (w/w (30،۲۰ و ۴۰ %براساس وزن عصاره مالت و دمای هوای ورودی (۱۴۰ ،۱۶۰ و C180 (و بصورت همسو با محلول خوراک برای خشک کردن استفاده گردید. نتایج نشان داد که با افزایش دمای هوای ورودی و غلظت صمغ عربی، بازده تولید پودر، جریانپذیری و تخلخل افزایش، در حالیکه از مقدار رطوبت، فعالیت آبی، دانسیته توده، دانسیته ضربه، دانسیته ذره و جاذبالرطوبگی کاسته شد. از سوی دیگر دمای هوای ورودی بالاتر موجب افزایش انحلال پذیری پودرها گردید اما با افزایش غلظت صمغ عربی ، این مقدار کاهش یافت. بطور کلی دستیابی به بهترین نتیجه از نظر بازده تولید و همچنین تولید پودری با خواص فیزیکیشیمیایی و عملگرایی مطلوب با در نظر گرفتن تمامی پارامترهای درگیر و موثر در فرآیند خشک کردن پاششی حاصل میشود. با استفاده از نتایج این پژوهش میتوان فرآیند خشک کردن و تولید پودر عصاره مالت را در مقیاس صنعتی و با حفظ ویژگیهای مطلوب پودر و کمترین افت کیفی انجام داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.