اثر عصاره ولیک بر میزان پروتیین و pH موجود در ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره ولیک بر میزان پروتیین و pH موجود در ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره ولیک بر میزان پروتیین و pH موجود در ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره ولیک بر میزان پروتیین و pH موجود در ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره ولیک بر میزان پروتیین و pH موجود در ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط نگهداری سرد :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

عصارههای گیاهی، یکی از منابع خوب آنتیاکسیدانی و مواد ضد میکروبی هستند. نیاز به آنتی اکسیدان های طبیعی در صنایع غذایی، آرایشی و دارویی باعث تحقیقات علمی گسترده ای در دهه های اخیر شده است. ماهیان بسیار فسادپذیر بوده و برای جلوگیری یا بهتعویق انداختن فساد آنها استفاده از مواد نگهدارنده طی نگهداری ضروری است. میوه دارویی ولیک بر روی برخی از سیستمهایفیزیولوژیکی بدن مانند سیستم قلبی- عروقی اثرات سلامت بخشی دارد که این اثرات مفید با حضور ترکیبات آنتی اکسیدانی موجود درمیوه مرتبط است. هدف از این پژوهش، بررسی اثر عصاره گیاه ولیک بر افزایش عمر ماندگاری ماهی قزل آلای رنگین کمان شکم خالینگهداری شده در شرایط سرد (۱±۴ درجه سانتیگراد) بود. جهت عصاره گیری ولیک از روش کلونجر استفاده شد و عصاره با بریکس ۲۰بدست آمد. پس از تهیه فیله ماهی ها، عصاره ولیک در چهار مقدار ۰ ،۴ ،۷ و ۱۰ میلی لیتر به فیله ها آغشته شد. سپس نمونه ها بسته بندی شده و به مدت ۱ ،۳ ،۶ ،۹ و ۱۲ روز در دمای ۴ درجه سانتیگراد نگهداری شدند. آزمایش های شیمیایی شامل pH و پروتیین دریک دوره ۱۲ روزه انجام شد. همانطور که نتایج این مطالعه نشان دادند در تمام سطوح مقدار عصاره از نظر تاثیر بر میزان پروتیین نمونه های فیله ماهی در یک گروه آماری (A (قرار گرفتند. در حالیکه روز های ۹،۱۲ و ۶ دوره نگهداری دارای بالاترین میزان پروتیین در نمونه ها بودند و کمترین آنها مربوط به روز های سوم و اول بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.