اثر شرایط استخراج و فرآوری بر محتوای فنول کل میوه دو رقم زرشک ایرانی آبی (Berberis vulgaris) پلویی و) Berberis integerrima)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر شرایط استخراج و فرآوری بر محتوای فنول کل میوه دو رقم زرشک ایرانی آبی (Berberis vulgaris) پلویی و) Berberis integerrima) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر شرایط استخراج و فرآوری بر محتوای فنول کل میوه دو رقم زرشک ایرانی آبی (Berberis vulgaris) پلویی و) Berberis integerrima) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر شرایط استخراج و فرآوری بر محتوای فنول کل میوه دو رقم زرشک ایرانی آبی (Berberis vulgaris) پلویی و) Berberis integerrima)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر شرایط استخراج و فرآوری بر محتوای فنول کل میوه دو رقم زرشک ایرانی آبی (Berberis vulgaris) پلویی و) Berberis integerrima) :
تعداد صفحات :۱۴
چکیده مقاله:
اثرات شرایط استخراج و فراوری شامل رقم (زرشک آبی: A و پلویی: P ،(حلال (آب: W و اتانول: E ،(نور (روشنایی: L و تاریکی: T ،(pH ( 3 و ۵/۱ (و دمای (C °۲۵ و ۵۰ ،(فراوریهای حرارتی (C °۹۵ و ۸۰ ،(یخچالی کردن (۱ و ۲ ماه)، انجماد (یک سال)، مایکررویو وپرتودهی گاما (دزهای ۵/۰ تا ۱۰ کیلوگری) بر ترکیبات زیست فعال مطالعه شد. بیشترین و کمترین مقادیر فنول کل هر دو رقم به ترتیب در شرایط استخراج AET325 – PET325 و AWL350 – PEL350 بودند. بیشترین و کمترین مقادیر فنول کل هر دو رقم به ترتیب در شرایط فرآوری P5 – Pmic و A95 °C – A7.5 kGy بودند
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.