مقاله استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل محمدی (.Rosa damascene Mill) از مناطق غربی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل محمدی (.Rosa damascene Mill) از مناطق غربی ایران دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل محمدی (.Rosa damascene Mill) از مناطق غربی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل محمدی (.Rosa damascene Mill) از مناطق غربی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل محمدی (.Rosa damascene Mill) از مناطق غربی ایران :

مقاله استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل محمدی (.Rosa damascene Mill) از مناطق غربی ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران از صفحه ۵۴۷ تا ۵۵۵ منتشر شده است.
نام: استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ ده ژنوتیپ از گل محمدی (.Rosa damascene Mill) از مناطق غربی ایران
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گل محمدی (.Rosa damascene Mill)
مقاله فلاونویید
مقاله کامفرول
مقاله کوئرستین
مقاله کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
فلاونوییدها یکی از بزرگترین گروه های فنلی طبیعی هستند. ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین دارای خواص دارویی هستند و برای مقابله با ویروسها و سلولهای سرطانی استفاده می شوند. هدف از این تحقیق، استخراج و اندازه گیری ترکیبهای فلاونوییدی کامفرول و کوئرستین در گلبرگ نمونه های مختلف گل محمدی کشت شده در باغ گیاه شناسی ایران (تهران) با منشا مناطق غربی بود. پنج گرم نمونه تازه گل محمدی توسط دستگاه آسیاب برقی خرد و توسط مخلوط متانول و اسید استیک (۹۰:۱۰) عصاره گیری شد. عصاره حاصل به ۳۰ میلی لیتر حجم رسانده شده و جهت تجزیه به دستگاه کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) تزریق شد. مقدار دو ترکیب کامفرول و کوئرستین در ده نمونه عصاره های گل محمدی تعیین شد. بیشترین میزان کامفرول در نمونه های کردستان (۵۹۵ ppm)، قزوین (۵۰۵ ppm)، آذربایجان غربی (۴۸۴ ppm) و ایلام (۴۸۳ ppm) بود و کمترین میزان در نمونه های کرمانشاه (۷۴ ppm)، همدان (۸۸ ppm) و لرستان (پل دختر) (۲۵۲ ppm) وجود داشت. در رابطه با ترکیب کوئرستین، بالاترین میزان در نمونه های اردبیل (۳۲۲ ppm)، آذربایجان غربی (۳۱۲ ppm)، ایلام (۳۰۲ ppm) و چهار محال بختیاری (۲۳۹ ppm) بود و کمترین میزان در نمونه های لرستان (پل دختر) (۷۷ ppm)، همدان (۸۰ ppm)، کرمانشاه (۱۱۷ ppm) و کهکیلویه و بویر احمد (گچساران) (۱۵۸ ppm) بدست آمد. با توجه به نتایج بدست آمده، بهترین اکسشن ها از نظر میزان ترکیبهای کامفرول و کوئرستین به ترتیب شامل آذربایجان غربی ( ۴۸۴ ppmو ۳۱۲ ppm)، ایلام (۴۸۳ ppm و۳۰۲ ppm ) و اردبیل (۴۴۷ ppm و ۳۲۲ ppm) بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.