تهیه و مشخصه یابی کامپوزیت درجا Al-Al2cu به روش مذاب خورانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تهیه و مشخصه یابی کامپوزیت درجا Al-Al2cu به روش مذاب خورانی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تهیه و مشخصه یابی کامپوزیت درجا Al-Al2cu به روش مذاب خورانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تهیه و مشخصه یابی کامپوزیت درجا Al-Al2cu به روش مذاب خورانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تهیه و مشخصه یابی کامپوزیت درجا Al-Al2cu به روش مذاب خورانی :
تعداد صفحات :۱۳
چکیده مقاله:
کامپوزیتهای Al–Al2Cu به دلایل متعددی از قبیل چگالی پایین، پایداری حرارتی بالا، ضریب انبساط حرارتی پایین، سختی وخواص سایشی مطلوب کاربرد زیادی در صنایع اتومبیل و هوافضا را دارند. مزیت روشهای درجا نسبت به سایر روش های تولید ایناست که فاز دوم از نظر ترمودینامیکی کاملا پایدار بوده و پیوند مستحکمی با زمینه دارد. در این تحقیق جهت تولید کامپوزیت های درجا Al–Al2Cu ، از سیم های مس با قطر m 500 و خلوص ۹۹ % پریفرم هایی تهیه شده و در داخل قالب فولادی تعبیه شدند.سپس آلومینیم خالص تجارتی )خلوص ۹۹/۶% در دمای مناسب در قالب ریخته شده و ترکیبات بین فلزی آلومینیم مس در اثر واکنش بین مس و آلومینیم به صورت درجا و الیاف پیوسته تشکیل شدند. سپس به منظور تکمیل نمودن واکنش و تبدیل مس باقیمانده به اینترمتالیک، نمونه ها در دما و زمان مناسب تحت عملیات حرارتی قرار گرفتند. با انجام مطالعات میکروسکوپ نوری،میکروسکوپ الکترونی روبشی و آنالیز EDS فرآیند تولید از نظر طراحی قالب و پریفرم مسی و نیز دمای بارریزی و دمای پیش گرمقالب و دما و زمان عملیات به نحوی بهینه سازی شد که فاز اینترمتالیکی تشکیل شده به صورت رشته ای در نمونه تشکیل شده و از پخش شدن آن در حجم نمونه جلوگیری شود. نتایج نشان دادند که با انتخاب طراحی مناسب و پیش گرم قالب تا C 520 و بارریزی در دمای C 720 میتوان کامپوزیت های Al–Al2Cu را با خواص مطلوب تهیه نمود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.