بررسی اثر دما بر قابلیت شکلپذیری لولههای پلهای استوانهای در فرآیند شکل دهی داغ با دمش گاز همراه با تغذیه محوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دما بر قابلیت شکلپذیری لولههای پلهای استوانهای در فرآیند شکل دهی داغ با دمش گاز همراه با تغذیه محوری دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دما بر قابلیت شکلپذیری لولههای پلهای استوانهای در فرآیند شکل دهی داغ با دمش گاز همراه با تغذیه محوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دما بر قابلیت شکلپذیری لولههای پلهای استوانهای در فرآیند شکل دهی داغ با دمش گاز همراه با تغذیه محوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دما بر قابلیت شکلپذیری لولههای پلهای استوانهای در فرآیند شکل دهی داغ با دمش گاز همراه با تغذیه محوری :

تعداد صفحات :۱۷

چکیده مقاله:

فرآیند شکلدهی فلز داغ با دمش گاز جزو روشهای نوین میباشد. استفاده از این فناوری در راستای کاهش مراحل تولید قطعات و بهخصوص حذف مراحل جوشکاری در قطعات دارای دو ویژگی سودمند ویژه میباشد، اول اینکه با توجه به تنش سیلان فوقالعاده کم ماده در دمای بالا، شکل دهی قطعات بزرگ را امکان پذیر میکند. ویژگی دوم با توجه به شکلپذیری بالای ماده در دمای بالا، تولید قطعات پیچیده و با عمق زیاد را ممکن میسازد. لولههای فلزی از جمله لولههای پلهای استوانهای با کاربردهای بسیار زیاد در صنایع دفاعی، تاسیساتی، خودروسازی و پتروشیمی استفاده میشوند. با توجه به مزایای فرآیند شکلدهی فلز داغ با دمش گاز تاکنون در زمینه تولید قطعات از لولهها با مقاطع مختلف ازجمله پلهای در داخل قالب بسته، بخصوص همراه با تغذیه محوری، تحقیق خاصی مشاهده نشده است. در این پژوهش اثر دما بر هندسه محصول در تولید لولههای پلهای استوانهای آلومینیومی بافرایند شکلدهی داغ با دمش گاز همراه با تغذیه محوری مورد بررسی قرار گرفته است. لولههای پلهای مورد نظر در این پژوهشبدون درز، از جنس آلیاژ آلومینیوم ۶۰۶۳ و دارای مقطع دایرهای که در سه دمای۵۳۰ ،۵۵۰ و ۵۸۰ سانتیگراد مورد آزمایش قرار گرفته است. نتایج نشان میدهد که با اعمال فشار و تغذیه محوری یکسان در دمای بالاتر شکلپذیری بهتر شده است. همچنین نشان داده شده است که میزان چروکیدگی در دماهای مختلف تغییر کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.