کنترل بیولوژیک سیب زمینی آلوده به قارچ Fusarium solani عامل بیماری پوسیدگی خشک سیب زمینی توسط سالیسیلیک اسید و مخمر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کنترل بیولوژیک سیب زمینی آلوده به قارچ Fusarium solani عامل بیماری پوسیدگی خشک سیب زمینی توسط سالیسیلیک اسید و مخمر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کنترل بیولوژیک سیب زمینی آلوده به قارچ Fusarium solani عامل بیماری پوسیدگی خشک سیب زمینی توسط سالیسیلیک اسید و مخمر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کنترل بیولوژیک سیب زمینی آلوده به قارچ Fusarium solani عامل بیماری پوسیدگی خشک سیب زمینی توسط سالیسیلیک اسید و مخمر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کنترل بیولوژیک سیب زمینی آلوده به قارچ Fusarium solani عامل بیماری پوسیدگی خشک سیب زمینی توسط سالیسیلیک اسید و مخمر :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این مطالعه اثر دو نوع مخمر و سالیسیلیک اسید بر القاء پاسخ های دفاعی در غده های سیب زمینی بررسی شد. بدینمنظور، برای مایه زنی غده ها، حفره هایی در وسط قسمت طول غده ها توسط چوب پنبه سوراخ کن با قطر ۵ و عمق ۱۰میلی متر ایجاد گردید. سپس ۳ عدد از غده ها به عنوان شاهد به طریق مخلوط با آب مقطر و ماسه سترون مایه زنی شد.پس از ۱۲ ساعت، بر روی نیمی از غده های سیب زمینی سوسپانسیون مخمرها با غلظت (۱۰)۱۰ سلول در هر میلی متر،پاشیده شد. نیمی دیگر از غده های سیب زمینی توسط مخمر تیمار نگردید. پس از ۲ ساعت با استفاده از غلظت هایمختلف سالیسیلیک اسید (صفر، ۰/۵، ۱ و ۱/۵ میلی مولار) هر دو گروه سیب زمینی (۹۶ غده) تیمار شدند. نتایج حاصل از این پژوهش حاکی از آن بود که بیشترین درصد نشاسته متعلق به القاء غده های سیب زمینی سالم با غلظت ۱ میلیمولار سالیسیلیک اسید توام با کاربرد مخمرهای S. cervisiae و R. mucilaginosa بود. نتایج به دست آمده از اینآزمایش نشان داد، القاء غده های سیب زمینی سالم با غلظت ۱ میلی مولار سالیسیلیک اسید توام با مخمرهای S. cervisiae و R. mucilaginosa بیشترین وزن تر غده را دارا بود. بیشترین وزن خشک متعلق به غده های سالم سیبزمینی بود که توسط سالیسیلیک اسید با غلظت ۱ میلی مولار توام با مخمرهای S. cervisiae و R. mucilaginosa تیمار شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.