بررسی رفتار لرزهای قاب مهاربندی شده واگرا با تیر پیوند قایم مجهز به دو نوع میراگر پنل برشی متفاوت (BRSPD و SQ-PANEL)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی رفتار لرزهای قاب مهاربندی شده واگرا با تیر پیوند قایم مجهز به دو نوع میراگر پنل برشی متفاوت (BRSPD و SQ-PANEL) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی رفتار لرزهای قاب مهاربندی شده واگرا با تیر پیوند قایم مجهز به دو نوع میراگر پنل برشی متفاوت (BRSPD و SQ-PANEL)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی رفتار لرزهای قاب مهاربندی شده واگرا با تیر پیوند قایم مجهز به دو نوع میراگر پنل برشی متفاوت (BRSPD و SQ-PANEL)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی رفتار لرزهای قاب مهاربندی شده واگرا با تیر پیوند قایم مجهز به دو نوع میراگر پنل برشی متفاوت (BRSPD و SQ-PANEL) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

در سالهای اخیر تلاش های جدی به منظور توسعه مفهوم اتلاف ا نرژی به عنوان یک تکنولوژی کاربردی جهت مقابله بازلزله صورت گرفته است. اساس روش های تحلیل و طراحی امروزی بر مقاومت در برابر بارهای جانبی استوار می باشد. ازدیدگاه انرژی نیاز به بازنگری در روشهای فعلی تحلیل و طراحی ضروری میباشد به نحوی که مهندس طراح بایستی توجهخود را بر مدیریت انرژی ورودی به سازه در اثر زمین لرزه متمرکز نماید. سیستم های غیر فعال اتلاف انرژی که میراگرفلزی جاری شونده پنل برشی به عنوان یکی از انواع این سیستم ها می باشد، امروزه مورد توجه فراوان قرار گرفته اند. استفادهاز این سیستم ها باعث تمرکز اتلاف انرژی در میراگرها شده و در نهایت تقاضای اتلاف انرژی در اعضای اصلی سازه (تیرها،ستون ها و مهاربندها) کاهش می یابد. در این مقاله رفتار لرزهای قاب مهاربندی شده واگرا با تیر پیوند قایم مجهز به دو نوعمیراگر پنل برشی متفاوت (BRSPD و SQ-PANEL) مورد بررسی و مقایسه قرار گرفته است. با انجام تحلیل توسط نرم افزار المان محدود ABAQUS، پاسخ قاب های مدل شده مورد بررسی قرار گرفته است. برای اعمال بارگذاری لرزه ای به قاب ها از بارگذاری شبه استاتیکی غیر خطی (بارگذاری چرخه ای) استفاده شده است. نتایج نشان داد که مدل با میراگر SQ-PANEL در مقایسه با مدل با میراگر BRSPD میزان انرژی بیشتری را جذب می کند و در مقابل میزان شکل پذیری مدل با میراگر BRSPD به میزان بسیار زیادی بیشتر از مدل با میراگر SQ-PANEL است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.