بررسی آب در معماری اسلامی (مسجد و باغ) به همراه نمونه موردی (باغ فین کاشان .چشمه سلیمانیه .باغ دولت آباد یزد.باغ گلشن (عفیف آباد) شیراز و باغ موزه آب تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آب در معماری اسلامی (مسجد و باغ) به همراه نمونه موردی (باغ فین کاشان .چشمه سلیمانیه .باغ دولت آباد یزد.باغ گلشن (عفیف آباد) شیراز و باغ موزه آب تهران) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آب در معماری اسلامی (مسجد و باغ) به همراه نمونه موردی (باغ فین کاشان .چشمه سلیمانیه .باغ دولت آباد یزد.باغ گلشن (عفیف آباد) شیراز و باغ موزه آب تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آب در معماری اسلامی (مسجد و باغ) به همراه نمونه موردی (باغ فین کاشان .چشمه سلیمانیه .باغ دولت آباد یزد.باغ گلشن (عفیف آباد) شیراز و باغ موزه آب تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آب در معماری اسلامی (مسجد و باغ) به همراه نمونه موردی (باغ فین کاشان .چشمه سلیمانیه .باغ دولت آباد یزد.باغ گلشن (عفیف آباد) شیراز و باغ موزه آب تهران) :

تعداد صفحات :۲۴

چکیده مقاله:

معماری بعنوان تجسم کالبدی تصورات وعقاید آدمیان در ارتباط مستقیم با آب است به نحوی که حضور ان در زندگیروزمره را ملموس تر گرداند.توجه به اب درمعماری تنها به دلیل نقش آن در حیات موجودات است. به دلیل تقدس خاصآب در مشرق زمین و به خصوص نزد ایرانیان و مسلمانان،همواره عنصر اصلی در جاینمایی و شکل دهی به فضاها بودهاست. شکل بعنوان یکی از مفاهیم آب که نزدیکترین عینیت به معنی معماری را داراست به صور مختلف در محیط تجلیمی یابد.در ادبیات وعرفان مراد ازآب معرفت است وآب حیات کنایه از چشمه عشق ومحبت است که هرکس از آن بچشدجاویدان می گردد.در دوران اسلامی نقش آب در معماری حالت کاربردی پیدا می کند. معماران این دوره آگاهانه سعیکردند تا بر طبیعت تسلط یافته وآن را به نظم درآورند. تا قبل از اسلام معماری به سمت آب می شتافت ودر کنارآن آراممی گرفت، بعد از اسلام معماران با شناخت قوانین فیزیکی رفتار آب ودرک ارتباط آن با انسان، آب را درون معماری میآورند ودر قالب شکل های هندسی در اکثر بناهای دوران اسلامی متجلی می شود و وحدت ومرکزیت پیدا می کند. مرکزیتآب در معماری در دوران ساسانی ازآتشکده آذرگشسب ومعبد آناهیتا بیشابور آغاز شد.دردوران اسلامی مفاهیم قرآن کریماز بهشت ، چشمه های جوشان ونهرهای روان الگوی الهام بخش معماران شد. در بعضی آیات ، آب جاری نشانه حیاتوزندگی ابدی می باشد ودر بعضی دیگر ازآیات آب هدیه خداوند ویادگاری است که هستی ازآن زاده می شود. بنابراین جاریبودن آب در دو مکان مسجد و باغ بهترین نمونه موردی در معماری اسلامی می باشد که به آن می پردازیم.در نهایت لازم بهذکر است که در مقاله فوق هدف چگونگی استقاده از آب در باغ و مسجد می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.