مقاله نشان ویژه سازی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم .Lyngbya sp. FS33 Agardh جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نشان ویژه سازی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم .Lyngbya sp. FS33 Agardh جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نشان ویژه سازی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم .Lyngbya sp. FS33 Agardh جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نشان ویژه سازی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم .Lyngbya sp. FS33 Agardh جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نشان ویژه سازی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم .Lyngbya sp. FS33 Agardh جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان :

مقاله نشان ویژه سازی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم .Lyngbya sp. FS33 Agardh جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۲۴ تا ۳۵ منتشر شده است.
نام: نشان ویژه سازی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم .Lyngbya sp. FS33 Agardh جمع آوری شده از شالیزارهای استان گلستان
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اکوفیزیولوژی
مقاله سیانوباکتری
مقاله شالیزار
مقاله گلستان
مقاله Lyngbya sp. FS33 Agardh

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
این پژوهش با هدف بررسی اکوفیزیولوژیک سیانوباکتریوم Lyngbya sp. FS33 Agardh، که از تراکم قابل توجهی در شالیزارها و زمین های کشاورزی استان گلستان برخوردار بوده و در عین حال از نظر اکوفیزیولوژیک ناشناخته می باشد، انجام گردید. نمونه خالص در محیط کشت مایع BG -11 وارد شد. تیمارهای شوری، دما، نور و pH به صورت جداگانه اعمال گردید. تیمارهای نوری شامل شدت های نوری ۲ و ۳۰ و ۶۰ میکرومول کوانتا بر مترمربع در ثانیه، تناوب های نوری ۲، ۴، ۶ و ۸ ساعت تاریکی در شبانه روز، تیمارهای شوری محیط کشت فاقد و واجد کلرور سدیم (تا یک درصد)، تیمار دمایی از ۱۵ تا ۴۵ درجه سانتی گراد، با ۵pH تا ۹، تیمارهای دی اکسید کربن عدم هوادهی و هوادهی، تلقیح دی اکسید کربن به میزان یک درصد، بقا، رشد، نرخ رشده ویژه، محتوای کلروفیل، بتا کاروتن، گزانتوفیل، فیکواریترین، فیکوسیانین، آلوفیکوسیانین، برون ریزش آمونیوم، و کارایی فیکوبیلی زومی سنجش گردید. نتایج نشان داد در این سویه رشد در شدت ۶۰ میکرومول کوانتا بر متر مربع در ثانیه به مراتب بالاتر می باشد. اعمال روشنایی مستقیم به صورت ۲۴ ساعت، سبب افزایش معنی دار رشد نمونه می گردد. محتوای کلروفیل در شرایطی که شوری در شرایط In vitroبه میزان نیم درصد افزایش یابد، افزایش معنی دار پیدا می کند. برون ریزش آمونیوم، در تیمارهای شوری نزدیک به شرایط بهینه شوری از نظر کمیت به هم نزدیک است. نمونه بقای خود را در دماهای ۱۰ تا ۴۵ درجه سانتی گراد حفظ می کند. در شرایط بهینه pH، افزایش معنی دار فیکواریترین، نشان از سازگاری سیستم فتوسنتزی با شرایط اعمال شده دارد. ساختمان فیکوبیلی زومی در شرایط بهینه کامل و در شرایط قلیایی افراطی، ناقص است. در شرایط بهینه اسیدیته، تولید کاروتنوییدها در روزهای نخست پس از تلقیح افزایش می یابد. در نهایت، نتایج بدست آمده این سویه را در کنار سیانوباکتری های هتروسیستوس، از نظر بکارگیری به عنوان کود زیستی مستعد نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.