مقاله بررسی ریخت شناسی گرده برخی از گونه های جنس .Vicia L در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ریخت شناسی گرده برخی از گونه های جنس .Vicia L در ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ریخت شناسی گرده برخی از گونه های جنس .Vicia L در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ریخت شناسی گرده برخی از گونه های جنس .Vicia L در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ریخت شناسی گرده برخی از گونه های جنس .Vicia L در ایران :

مقاله بررسی ریخت شناسی گرده برخی از گونه های جنس .Vicia L در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۵۵ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: بررسی ریخت شناسی گرده برخی از گونه های جنس .Vicia L در ایران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دانه گرده
مقاله SEM؛ Vicia
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جنس ماشک Vicia L. یکی از گیاهان علو فه ای متعلق به تیره Fabaceae می باشد. بین برخی گونه های این جنس مانند V. sativa، V. cordata،V. angustifolia و V. michauxii، V. aintabensis, V. peregrine و V. ciceroidea،V. sojakii تشابه ریخت شناسی بالایی از نظر خصوصیات بخش زایشی و برگها دیده می شود که شناسایی آنها را با مشکل مواجه می سازد. به منظور بررسی کارایی صفات ریخت شناسی دانه گرده، در تعیین روابط تاکسونومیکی گونه های جنس Vicia تعداد ۲۱ گونه از این جنس جمع آوری شده از استان های تهران، سمنان، قزوین و مازندران با استفاده از میکروسکوپ الکترونی SEM مورد مطالعه قرار گرفتند. نتایج نشان می دهد که شکل دانه گرده در کلیه گونه ها استوانه ای از نوع سه شیار منفذی بوده و تزیینات سطح اگزین از نوع مشبک منظم یا نامنظم تا چروکیده می باشد. طول محور قطبی، تزیینات شیار، ضخامت دیواره شبکه (موری) و تزیینات سطح قطبی مهمترین نقش را در تفکیک گونه ها داشته اند. بر این اساس کلید شناسایی گونه ها با استفاده از کلیه صفات دانه گرده تنظیم گشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.