بهبود کیفیت تصاویر ماهوارهای سنجش از دور با بهره گیری از تکنیک ادغام تصویر با استفاده از روش شدت-رنگ- اشباع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود کیفیت تصاویر ماهوارهای سنجش از دور با بهره گیری از تکنیک ادغام تصویر با استفاده از روش شدت-رنگ- اشباع دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود کیفیت تصاویر ماهوارهای سنجش از دور با بهره گیری از تکنیک ادغام تصویر با استفاده از روش شدت-رنگ- اشباع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود کیفیت تصاویر ماهوارهای سنجش از دور با بهره گیری از تکنیک ادغام تصویر با استفاده از روش شدت-رنگ- اشباع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود کیفیت تصاویر ماهوارهای سنجش از دور با بهره گیری از تکنیک ادغام تصویر با استفاده از روش شدت-رنگ- اشباع :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه کشورهای مختلف با استفاده از فناوری سنجش از دور در اندک زمانی حجم قابل ملاحظه ای ازاطلاعات زمینی را جمع آوری کرده که این اطلاعات اساس برنامه ریزی های مختلف را تشکیل می دهد. باتوجه به افزایش تعداد سنجنده ها و همچنین حجم بسیار بالای اطلاعات اخذشده از آنها و با افزایشکاربرد تصاویر ماهوارهای و ورود تصاویر چند طیفی و فرا طیفی به عرصه تحلیل تصاویر ماهواره ای،لزوم افزایش دقت و بهبود تفکیک تصاویر در بعد مکانی و طیفی مورد توجه قرار گرفته است. ادغامتصاویر یکی از پرکاربردترین روشهای موجود است. در این روشها با ترکیب تصاویر با قدرت تفکیکمکانی بالا و تصاویر چند طیفی، تصاویر جدیدی تولید میشوند که ضمن حفظ خصوصیات طیفی تا حدزیادی قدرت تفکیک مکانی آنها افزایش می یابد.در این مقاله، روش شدت-رنگ- اشباع وفقی بهبود یافته جهت افزایش وضوح مکانی تصاویر چند طیفیارایه خواهد شد. در روش وفقی بهبود یافته، برای کنترل مقدار و محل تزریق جزییات مکانی، از (MS)لبه های تصویر چند طیفی و تصویر تکرنگ (Pan) استفاده می شود. نکته قابل توجه این است که روش ادغام شدت-اشباع-رنگ، علیرغم ایجاد تصویر با وضوح مکانی بالا، به دلیل کنترل نشدن مقدار جزییاتتزریقی دچار اعوجاج طیفی شدید می شود. با مقایسه نتایج مشاهده می شود که روش شدت-رنگ- اشباعوفقی بهبود یافته، علاوه بر افزایش وضوح مکانی، در حفظ ویژگی های طیفی نیز کارآمد است و بهبودبیشتری از لحاظ طیفی و مکانی قابل مشاهده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.