مقاله مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید (.Anethum graveolens L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید (.Anethum graveolens L) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید (.Anethum graveolens L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید (.Anethum graveolens L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید (.Anethum graveolens L) :

مقاله مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید (.Anethum graveolens L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۱۹ تا ۲۷ منتشر شده است.
نام: مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید (.Anethum graveolens L)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنزیم ها
مقاله تنش اکسیداتیو
مقاله رشد
مقاله سمیت جیوه
مقاله شوید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جیوه یکی از فلزات سنگین و سمی است که سبب آلودگی زمین های زراعی می شود. تجمع جیوه در گیاهان، بسیاری از اعمال سلولی را مختل و رشد و نمو را متوقف می سازد. هدف از این تحقیق مطالعه سمیت کلرید جیوه بر رشد و برخی ویژگی های بیوشیمیایی گیاه شوید بود. آزمایش ها در شرایط هیدروپونیک انجام شد. تیمارهای صفر (شاهد)، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۲۰ میکرومولار کلرید جیوه با چهار تکرار در قالب طرح کاملا تصادفی بر روی گیاهان اعمال شد. تحت تنش ناشی از سمیت جیوه، مقادیر وزن خشک ریشه و اندام های هوایی، کلروفیل کل برگ ها، میزان مالون دی آلدهید (MDA) برگ ها، تجمع جیوه در ریشه و اندام های هوایی و فعالیت آنزیم های پراکسیداز، کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز برگ ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که با افزایش میزان کلرید جیوه در محیط رشد، وزن خشک اندام های هوایی و ریشه، به جز در تیمار ۵ میکرومولار در مقایسه با شاهد کاهش معنی دار یافت. کاهش کلروفیل کل برگ ها همراه با افزایش تنش جیوه در مقایسه با شاهد معنی دار بود. میزان مالون دی آلدهید (MDA) برگ ها در اثر افزایش جیوه، افزایش معنی داری نشان داد. جذب جیوه با افزایش غلظت آن در محیط رشد افزایش یافت و تجمع آن در ریشه ها بیشتر از اندام های هوایی بود. افزایش فعالیت آنزیم های کاتالاز و آسکوربات پراکسیداز برگ ها همراه با افزایش کلرید جیوه در مقایسه با شاهد معنی دار بود. افزایش فعالیت آنزیم پراکسیداز برگ ها به جز در تیمار ۵ میکرو مولار کلرید جیوه در مقایسه با شاهد معنی دار بود. کاهش کلروفیل و رشد اندام ها و افزایش مالون دی آلدهید برگ ها نشان دهنده آسیب های اکسیداتیو می باشد. تجمع جیوه در ریشه ها، افزایش فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان در برگ ها و فعال شدن دفاع ضد اکسیدانی می تواند از ساز و کارهای تحمل به سمیت جیوه باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.