مقاله معرفی و مقایسه مهمترین مواد موثره ثانوی گیاه انار وحشی (.Punica granatum L) در رویشگاه های متفاوت استان گلستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله معرفی و مقایسه مهمترین مواد موثره ثانوی گیاه انار وحشی (.Punica granatum L) در رویشگاه های متفاوت استان گلستان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله معرفی و مقایسه مهمترین مواد موثره ثانوی گیاه انار وحشی (.Punica granatum L) در رویشگاه های متفاوت استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله معرفی و مقایسه مهمترین مواد موثره ثانوی گیاه انار وحشی (.Punica granatum L) در رویشگاه های متفاوت استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله معرفی و مقایسه مهمترین مواد موثره ثانوی گیاه انار وحشی (.Punica granatum L) در رویشگاه های متفاوت استان گلستان :

مقاله معرفی و مقایسه مهمترین مواد موثره ثانوی گیاه انار وحشی (.Punica granatum L) در رویشگاه های متفاوت استان گلستان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۶۳ تا ۷۰ منتشر شده است.
نام: معرفی و مقایسه مهمترین مواد موثره ثانوی گیاه انار وحشی (.Punica granatum L) در رویشگاه های متفاوت استان گلستان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انار (.Punica granatum L)
مقاله فلاونویید
مقاله ترکیبات فنلی
مقاله آنتوسیانین
مقاله اندام های مختلف
مقاله استان گلستان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در قرن اخیر ارزش ترکیبات آنتی اکسیدانی در گیاهان و همچنین عملکرد ارزشمند و دیرینه ای که در بحث پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی، فشار خون، دیابت و سرطان دارند، بسیار مورد توجه مراکز علمی و تحقیقاتی سازمان بهداشت جهانی قرار گرفته است. گیاه دارویی انار وحشی (Punica granatum L.) از گونه های ارزشمند دارویی شمال ایران است که از زیستگاه های شنی سواحل دریای خزر تا نواحی کوهستانی و جنگلی جنوب شرق استان گلستان رویش دارد و سالیان درازی است که مردم بومی این استان به طرق مختلف در طب سنتی از فراورده های آن در پیشگیری و درمان بیماری های شایع خود استفاده های دارویی می برند. در این تحقیق به منظور بررسی و مقایسه مهمترین مواد فعال ثانوی و دارویی، اندام های مختلف گیاه از دو رویشگاه های طبیعی جمع آوری، عصاره گیری و بررسی میزان ترکیبات ثانوی (فنل، فلاونوئید و آنتوسیانین) در اندام های مختلف با آزمون Pearson chi square انجام و در p<0.05 معنی دار ارزیابی گردید. نتایج بررسی فیتوشیمی نشان داد که میزان ترکیب های فلاونوییدی اندام های گیاه در دو رویشگاه از ۹۶ تا ۳۸۱۴ میلی گرم معادل کوئرستین در گرم وزن و ترکیبات فنولی از ۱۴۰۱ تا ۳۸۱۴، در هر یک از اندام ها و همچنین رویشگاه ها متغیر بوده و بالاترین مقادیر ترکیبات فوق مربوط به آب انار، پوست میوه و این در حالی است که میزان در گل و برگ به حداقل رسیده است. با افزایش ارتفاع در رویشگاه کوهستانی ۳۷۵ متر، میزان ترکیبات فنلی و فلاونوییدی افزایش یافته است. میزان آنتوسیانین از ۱۲۶ تا ۳۴ میلی گرم معادل سیانیدین ۳-گلوکوزید در ۱۰۰ میلی گرم وزن گیاه در دو اندام گل و میوه نشان داد که گل از بیشترین میزان آنتوسیانین مخصوصا در منطقه کوهستانی نسبت به آب میوه برخوردار است. یافته ها حاکی از آن است که مهمترین ترکیبات ثانوی گیاه در دو اندام گل و میوه بیشتر بوده و ضمنا با افزایش میزان ارتفاع بر کمیت و کیفیت مواد موثره دارویی اندام ها در نمونه های متعلق به منطقه کوهستانی افزوده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.