مقاله تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه خشک شده گیاه انجیر (Ficus carica) بر روی یادگیری و حافظه فضایی موش سوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه خشک شده گیاه انجیر (Ficus carica) بر روی یادگیری و حافظه فضایی موش سوری دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه خشک شده گیاه انجیر (Ficus carica) بر روی یادگیری و حافظه فضایی موش سوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه خشک شده گیاه انجیر (Ficus carica) بر روی یادگیری و حافظه فضایی موش سوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه خشک شده گیاه انجیر (Ficus carica) بر روی یادگیری و حافظه فضایی موش سوری :

مقاله تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه خشک شده گیاه انجیر (Ficus carica) بر روی یادگیری و حافظه فضایی موش سوری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۱ تا ۷ منتشر شده است.
نام: تاثیر عصاره هیدروالکلی میوه خشک شده گیاه انجیر (Ficus carica) بر روی یادگیری و حافظه فضایی موش سوری
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انجیر
مقاله حافظه فضایی
مقاله عصاره هیدروالکلی
مقاله یادگیری
مقاله ماز آبی موریس
مقاله موش سوری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: انجیر (Ficus carica) دارای اثرات گوناگون درمانی است. در مطالعات قبلی مشخص شده است که این میوه ملین بوده و در درمان بیماری های متعددی از جمله بواسیر، نقرس و صرع نافع می باشد. به علت وجود مقادیر زیاد فسفر در انجیر، به نظر می رسد که این میوه در پرورش هوش و حافظه موثر باشد. لذا این مطالعه به منظور بررسی اثرات احتمالی عصاره هیدروالکلی انجیر بر یادگیـری و حافظه فضایی در موش های سوری انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی – آزمایشگاهی، ۳۲ سر موش سوری به صورت تصادفی به چهار گروه تقسیم شدند. گروه های کنترل، نرمال سالین و سه گروه آزمایشگاهی دیگر به ترتیب دوزهای ۱۰۰، ۲۰۰ و ۴۰۰ میلی گرم در کیلوگرم عصاره هیدروالکلی انجیر را بصورت داخل صفاقی (ip) دریافت کردند. عصاره از طریق خیساندن پودر انجیر خشک شده در الکل ۸۰% تهیه شد. تزریق سالین یا عصاره برای مدت هفت روز (یک بار در هر روز) انجام می شد و بلافاصله پس از آن، دوره یادگیری با استفاده از ماز آبی موریس شروع می شد که ۵ روز طول می کشید. در صورت ایجاد یادگیری، آزمایش پروب (Probe trial) برای تست حافظه فضایی کوتاه مدت و بلند مدت در روزهای بعدی انجام می شد. در پایان داده ها با استفاده از آزمون ANOVA و آزمون های تعقیبی (LSD) Fisher least significantو توکی مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
یافته ها: آزمایشات نشان داد که عصاره انجیر تاثیر معنی داری در روند یادگیری فضایی در مدل ماز آبی موریس ندارد. ارزیابی حافظه کوتاه مدت در روزهای ۶ و ۸ تفاوت معنی داری بین گروه های دریافت کننده سالین و عصاره انجیر نشان نداد، ولی در روز ۱۰ کاهش معنی داری در حافظه کوتاه مدت در گروه های دریافت کننده عصاره انجیر در مقایسه با گروه سالین مشاهده شد (P<0.05). همچنین ارزیابی حافظه بلند مدت در روز ۲۴، تفاوت معنی داری را بین گروه های دریافت کننده عصاره و گروه کنترل نشان نداد.
نتیجه گیری: نتایج بررسی حاضر نشان داد که تزریق داخل صفاقی عصاره هیدروالکلی انجیر نه تنها موجب افزایش میزان یادگیری فضایی در موش سوری نشد بلکه بررسی تاثیر این عصاره بر حافظه کوتاه مدت نشان از احتمال تاثیر منفی آن بر حافظه کوتاه مدت دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.