مقاله تاثیر روزه داری اسلامی بر میزان گلوکز خون و توجه و تکانشگری در روزه داری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر روزه داری اسلامی بر میزان گلوکز خون و توجه و تکانشگری در روزه داری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر روزه داری اسلامی بر میزان گلوکز خون و توجه و تکانشگری در روزه داری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر روزه داری اسلامی بر میزان گلوکز خون و توجه و تکانشگری در روزه داری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر روزه داری اسلامی بر میزان گلوکز خون و توجه و تکانشگری در روزه داری :

مقاله تاثیر روزه داری اسلامی بر میزان گلوکز خون و توجه و تکانشگری در روزه داری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۴۱ تا ۴۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر روزه داری اسلامی بر میزان گلوکز خون و توجه و تکانشگری در روزه داری
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آزمون توجه و تکانش گری
مقاله روزه
مقاله قندخون
مقاله طلاب

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: یکی از فرایض دین اسلام روزه داری ماه مبارک رمضان است. از تغییراتی که طی روزه داری در بدن ایجاد می شود، کاهش قند خون است. اُفت قندخون باعث کاهش میزان توجه و تمرکز فرد می شود. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر قند خون بر میزان توجه تکانشگری در طلاب روزه دار حوزه علمیه خواهران و برادران شهرکرد انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه تحلیلی از نوع کوهورت خود شاهدی ۱۱۰ نفر از طلبه های روزه دار سالم (۴۲ زن و ۶۸ مرد) به روش در دسترس و داوطلبانه انتخاب و در پژوهش شرکت داده شدند. از داوطلبین در ۴ نوبت (دو هفته قبل از ماه مبارک رمضان، هفته دوم، هفته چهارم و یکماه بعد از ماه رمضان، ساعت ۱۱ صبح) تست قند خون و آزمون (Continues performance test) CPT به عمل آمد. داده های جمع آوری شده با استفاده از آزمون های آنالیز واریانس مشاهدات تکرار شده و ضریب همبستگی اسپیرمن تجزیه و تحلیل گردید.
یافته ها: بر اساس نتایج کمترین مقدار قند خون در مرحله سوم مطالعه (هفته چهارم رمضان) بدست آمد (P<0.05) مقدار قند خون زنان و مردان تفاوت معنی داری نداشت اما تغییرات قند خون در زنان بیشتر از مردان بود (P<0.05) تغییری در شاخص تعداد تشخیص درست و تعداد تشخیص نادرست طی مطالعه دیده نشد. آزمون همبستگی اسپیرمن رابطه معنی داری بین میزان قند خون و شاخص های تست عملکردی در مراحل اول، دوم و سوم نشان نداد. اما در مرحله چهارم، این آزمون بین قندخون و تعداد پاسخ های درست رابطه مستقیم و بین قند خون و تعداد پاسخ های نادرست رابطه معکوس نشان داد (P<0.05).
نتیجه گیری: بی غذایی ناپیوسته و نسبتا کوتاه مدت در روزه داری و ماه رمضان توان ذهنی افراد را مختل نمی کند. اگر وعده های غذایی در حدود ۱۲ – ۸ ساعت باشد، انتظار می رود که روزه داری، اختلالی در عملکرد شناختی افراد ایجاد نکند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.