مقاله تاثیر تنش شوری بر میزان تجمع آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در ارقام تجاری پنبه (.Gossypium hirsutum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تنش شوری بر میزان تجمع آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در ارقام تجاری پنبه (.Gossypium hirsutum L) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تنش شوری بر میزان تجمع آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در ارقام تجاری پنبه (.Gossypium hirsutum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تنش شوری بر میزان تجمع آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در ارقام تجاری پنبه (.Gossypium hirsutum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تنش شوری بر میزان تجمع آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در ارقام تجاری پنبه (.Gossypium hirsutum L) :

مقاله تاثیر تنش شوری بر میزان تجمع آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در ارقام تجاری پنبه (.Gossypium hirsutum L) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۸ در فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران) از صفحه ۳۵ تا ۴۳ منتشر شده است.
نام: تاثیر تنش شوری بر میزان تجمع آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در ارقام تجاری پنبه (.Gossypium hirsutum L)
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آنتوسیانین
مقاله پرولین
مقاله پنبه
مقاله شوری
مقاله گلیسین بتائین

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
به منظور بررسی اثرات شوری خاک بر خصوصیات فیزیولوژیکی ژنوتیپ های پنبه، این آزمایش در سال ۱۳۸۶ به صورت گلدانی در شرایط فیتوترون، به شکل فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کاملا تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. ارقام شامل ساحل، سای اکرا و N200 و شوری به عنوان فاکتور دوم با چهار سطح شامل ۶۰، ۶۷، ۲۱۵ و ۹۲۹ دسی زیمنس بر متربوده است. بر اساس نتایج تجزیه واریانس، اثر شوری بر آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین در سطح آماری یک درصد، معنی دار بود. در بین ارقام از نظر میزان پرولین و گلیسین بتائین اختلاف معنی داری درسطح پنج درصد وجود داشت و در عین حال اختلاف قابل ملاحظه ای ازنظر مقدار آنتوسیانین مشاهده نشد. مقایسه میانگین ها نشان داد که رقم N200 از نظر گلیسین بتائین بیشترین مقدار را داشت. مقایسه میانگین صفات در سطوح شوری نشان می دهد که با افزایش شوری، میزان آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین افزایش می یابد. بر اساس نتایج، مقایسه میانگین صفات مختلف پنبه در سطح شوری ۹۲۹ دسی زیمنس بر متر، افزایش در مقدار آنتوسیانین، پرولین و گلیسین بتائین دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.