مقاله مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات ترافیکی در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن، شهرکرد، ۱۳۸۷


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات ترافیکی در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن، شهرکرد، ۱۳۸۷ دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات ترافیکی در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن، شهرکرد، ۱۳۸۷  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات ترافیکی در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن، شهرکرد، ۱۳۸۷،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات ترافیکی در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن، شهرکرد، ۱۳۸۷ :

مقاله مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات ترافیکی در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن، شهرکرد، ۱۳۸۷ که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد از صفحه ۷۰ تا ۷۵ منتشر شده است.
نام: مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات ترافیکی در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن، شهرکرد، ۱۳۸۷
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بستری
مقاله تصادفات
مقاله رمضان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تصادفات رانندگی یکی از مسایل مهم بهداشتی با تعداد زیادی مرگ و میر و آسیب دیدگی در ایران است. این تحقیق با هدف مقایسه موارد بستری ناشی از تصادفات در ماه رمضان و ماه های قبل و بعد از آن و درک الگوی آسیب های ناشی از تصادفات منجر به بستری طی این ماهها در بیماران مراجعه کننده به بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد انجام شد.
روش بررسی: در این مطالعه آینده نگر کلیه مواردی که به علت تصادفات ترافیکی از ۱۲ شهریور لغایت ۱۰ آبان سال ۱۳۸۷ (ماه های شعبان، رمضان، شوال) در بیمارستان آیت اله کاشانی شهرکرد بستری شدند مورد بررسی قرار گرفتند. اطلاعات توسط پرسشنامه از طریق مصاحبه و پرونده بیماران جمع آوری و جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات از آزمون آماری کای اسکوار،t زوجی و آنالیز واریانس استفاده شد.
یافته ها: در این مطالعه جمعا ۸۲۰ نفر موارد بستری در اثر تصادف مورد مطالعه قرار گرفتند. بیشتر موارد بستری مربوط به مردان (۸۵۵%) بود. مراجعین ماه شعبان ۳۸%، ماه رمضان ۲۹% و ماه شوال ۳۲۶% بودند. موارد بستری در ماه رمضان نسبت به دو ماه دیگرکمتر بود (P<0.05) و از نظر نوع آسیب، ترومای متعدد و ترومای به سر در ماه رمضان (۹۰ و ۳۷ مورد) نسبت به ماه شعبان (۱۲۷ و ۴۴ مورد) و ماه شوال (۱۰۳ و ۴۱ مورد) کمتر بود.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج، ماه رمضان و روزه داری ممکن است باعث کاهش موارد بستری ناشی از تصادفات بشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.