مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های نایسریاگونوره آ جدا شده ازمبتلایان به سوزاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های نایسریاگونوره آ جدا شده ازمبتلایان به سوزاک دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های نایسریاگونوره آ جدا شده ازمبتلایان به سوزاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های نایسریاگونوره آ جدا شده ازمبتلایان به سوزاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های نایسریاگونوره آ جدا شده ازمبتلایان به سوزاک :

مقاله مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های نایسریاگونوره آ جدا شده ازمبتلایان به سوزاک که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله تحقیقات علوم پزشکی زاهدان (طبیب شرق) zahedan journal of research in medical sciences از صفحه ۱۸ تا ۲۳ منتشر شده است.
نام: مقاومت آنتی بیوتیکی سویه های نایسریاگونوره آ جدا شده ازمبتلایان به سوزاک
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نایسریا گونوره آ
مقاله سوزاک
مقاله پنی سیلیناز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: در سال های اخیر مقاومت نایسریا گونوره آ در نتیجه مصرف وسیع و نامناسب آنتی بیوتیک ها مرتبا افزایش یافته و این امر در کنار نبود اطلاعات جامع از آخرین الگوها مقاومت آنتی بیوتیکی و نحوه ایجاد و انتقال این مقاومت ها، درمان عفونت های ناشی از این باکتری را با مشکل روبرو ساخته است. این بررسی به منظور تعیین مقاومت آنتی بیوتیکی و تولید آنزیم پنی سیلیناز در سویه های گونوکوک جدا شده از بیماران مبتلا به سوزاک در زاهدان صورت گرفت.
مواد و روش کار: در این بررسی توصیفی مقطعی طی سال های ۸۷-۱۳۸۴، ۴۰۰ بیمار مشکوک از نظر ابتلا به سوزاک در زاهدان مورد بررسی قرار گرفتند. تشخیص توسط بررسی تاریخچه، معاینه بالینی، رنگ آمیزی گرم و کشت روی محیط تایر – مارتین صورت گرفت. آزمون حساسیت دارویی سویه های جدا شده در مقابل آنتی بیوتیک های مورد بررسی به روش انتشار دیسک انجام شد و تولید آنزیم پنی سیلیناز به روش اسیدومتریک در سویه های مقاوم به پنی سیلین بررسی گردید.
یافته ها: در۷۷ بیمار (۱۹۲%) کشت مثبت گردید. میزان مقاومت به آنتی بیوتیک های موردآزمایش چنین به دست آمد: پنی سیلین ۷۹۲ درصد، سیپروفلوکساسین ۵۳۲ درصد، سفتریاکسون ۳۸ درصد، اسپکتینومایسین ۲۵ درصد، سفیکسیم ۱۲۹ درصد، کوتریموکسازول ۹۳۵ درصد، تتراسیکلین ۸۸۳ درصد و جنتامایسین ۲۹۸ درصد، در ضمن ۸۳۱ درصد سویه های مقاوم به پنی سیلین، مولدآنزیم پنی سیلیناز بودند.
نتیجه گیری: سفتریاکسون، اسپکتینومایسین و سفیکسیم تنها آنتی بیوتیک هایی هستند که می توان از آن ها به عنوان داروهای انتخابی نام برد. کینولون ها که تا این اواخر به عنوان یک گروه آنتی بیوتیکی موثر محسوب می شدند به تدریج جایگاه خود را از دست داده اند. مقاومت در مقابل سایر آنتی بیوتیک ها به سرعت در حال گسترش است. لذا انجام آزمون های آزمایشگاهی و تعیین حداقل غلظت بازدارنده رشد و انجام تجربیات بالینی در فواصل معین در تشخیص بروز مقاومت نایسریا و درمان موفق و سریع عفونت های گونوکوکی در منطقه زاهدان بسیار حایز اهمیت می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.