مقاله سنتز نانوذرات هیدروکسی آپاتیت به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سنتز نانوذرات هیدروکسی آپاتیت به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سنتز نانوذرات هیدروکسی آپاتیت به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سنتز نانوذرات هیدروکسی آپاتیت به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سنتز نانوذرات هیدروکسی آپاتیت به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های آن :

مقاله سنتز نانوذرات هیدروکسی آپاتیت به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در نانو مواد (تحقیقات مواد نانو کامپوزیتی) از صفحه ۲۳۷ تا ۲۴۴ منتشر شده است.
نام: سنتز نانوذرات هیدروکسی آپاتیت به روش فعال سازی مکانیکی و بررسی ویژگی های آن
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کسی آپاتیت
مقاله فعال سازی مکانیکی
مقاله مورفولوژی
مقاله نانوساختار
مقاله بیوسرامیک

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
بیوسرامیک های کلسیم فسفاتی به ویژه هیدروکسی آپاتیت (HA) بخش اصلی مینرالی دندان و استخوان است که زیست سازگاری عالی با بافت سخت دارد. در این تحقیق، نانوساختارهای سرامیکی هیدروکسی آپاتیت با استفاده از فرآیند فعال سازی مکانیکی بوسیله ترکیبات حاوی کلسیم و فسفر سنتز شدند. بررسی فازی، ساختاری، اندازه ذرات و مورفولوژی پودر HA حاصل، به ترتیب به وسیله آنالیز پراش پرتو ایکس (XRD)، طیف سنجی مادون قرمز فوریه (FTIR)، دستگاه زتاسایز (Zetasizer) و میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM)مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج XRD تشکیل فاز هیدروکسی آپاتیت را تایید می نماید که حضور بنیان های اصلی HA نیز توسط FTIR تایید شده است. وجود دو پیک توزیع اندازه ذرات در تصویر Zetasizer نشان می دهد که مقداری از پودر آگلومره شده است که این مساله در تصاویر SEM نیز به خوبی قابل مشاهده است. نتایج نشان داده که حداقل زمان لازم برای تشکیل فاز هیدروکسی آپاتیت برابر با ۲۰ ساعت است که در این صورت متوسط اندازه ذرات HA برابر با ۱۵۷nm و اندازه بلورک ها برابر با ۲۷nm می باشد. در اثر افزایش زمان آسیاب، اندازه بلورک ها به ۲۴nm و درجه بلوریت از %۹۸۴ به %۳۳۶ کاهش می یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.