مقاله اثر محافظت عصبی عصاره هیدروالکلی سیاه دانه در مرگ سلولی القاء شده توسط محرومیت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر محافظت عصبی عصاره هیدروالکلی سیاه دانه در مرگ سلولی القاء شده توسط محرومیت دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر محافظت عصبی عصاره هیدروالکلی سیاه دانه در مرگ سلولی القاء شده توسط محرومیت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر محافظت عصبی عصاره هیدروالکلی سیاه دانه در مرگ سلولی القاء شده توسط محرومیت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر محافظت عصبی عصاره هیدروالکلی سیاه دانه در مرگ سلولی القاء شده توسط محرومیت :

مقاله اثر محافظت عصبی عصاره هیدروالکلی سیاه دانه در مرگ سلولی القاء شده توسط محرومیت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه ۲۶۳ تا ۲۷۰ منتشر شده است.
نام: اثر محافظت عصبی عصاره هیدروالکلی سیاه دانه در مرگ سلولی القاء شده توسط محرومیت
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله محرومیت از سرم / گلوکز
مقاله سلول PC12
مقاله سمیت سلولی
مقاله رادیکال آزاد
مقاله عصاره سیاه دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: مرگ سلولی به علت محرومیت سرم / گلوکز در سلول PC12 مدل مناسبی جهت بررسی ایسکمی مغزی و بیماریهای نورودژنراتیو می باشد. گیاه سیاه دانه به عنوان یک آنتی اکسیدان شناخته شده است. مطالعه حاضر جهت بررسی اثرات محافظت کننده احتمالی عصاره سیاه دانه در مرگ سلولی ناشی از محرومیت از سرم / گلوکز در سلول عصبی PC12 که مدل برون تنی in vitro ایسکمی مغزی است انجام گردیده است.
روش ها: سلول های PC12 در حضور محیط کشت DMEM محتوی %۱۰ سرم جنین گاو، ۱۰۰ واحد در میلی لیتر پنی سیلین و ۱۰۰ میکرو گرو در میلی لیتر استرپتومایسین کشت داده شد. سلول ها یک شب پس از کشت در مجاورت محیط بدون سرم / گلوکز به مدت ۶ و ۱۸ ساعت قرار گرفتند. میزان بقا سلولی پس از پیش تیمار با غلظت های مختلف عصاره سیاه دانه (۷۸۱-۲۵۰ میکروگرم در میلی لیتر) به روش MTT بررسی گردید. اندازه گیری ROS درون سلولی با استفاده از –‘۷,’۲ (DCF-DA) dichlorofluorescein diacetate در دستگاه فلوسیتومتری انجام گردید.
یافته ها: مجاورت سلول ها با محیط بدون سرم / گلوکز به مدت ۶ و ۱۸ میزان بقا سلولی گردید. سمیت محرومیت از سرم / گلوکز بر سلولهای PC12 در حضور عصاره سیاه دانه (۷۸۱-۲۵۰ میکروگرم در میلی لیتر) کاهش یافت.
نتیجه گیری: عصاره سیاه دانه با توجه به اثرات آنتی اکسیدانتی آن می تواند به عنوانیک ترکیب امیدبخش در درمان ایسکمی مغزی و بیماریهای تحلیل یرنده اعصاب مدنظر قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.