مقاله اثر ضد بارداری عصاره آبی بخش های هوایی گیاه سداب در موش های ماده نابالغ نژاد Balb/c


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ضد بارداری عصاره آبی بخش های هوایی گیاه سداب در موش های ماده نابالغ نژاد Balb/c دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد بارداری عصاره آبی بخش های هوایی گیاه سداب در موش های ماده نابالغ نژاد Balb/c  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ضد بارداری عصاره آبی بخش های هوایی گیاه سداب در موش های ماده نابالغ نژاد Balb/c،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد بارداری عصاره آبی بخش های هوایی گیاه سداب در موش های ماده نابالغ نژاد Balb/c :

مقاله اثر ضد بارداری عصاره آبی بخش های هوایی گیاه سداب در موش های ماده نابالغ نژاد Balb/c که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در فیزیولوژی و فارماکولوژی از صفحه ۲۷۹ تا ۲۸۷ منتشر شده است.
نام: اثر ضد بارداری عصاره آبی بخش های هوایی گیاه سداب در موش های ماده نابالغ نژاد Balb/c
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله سداب
مقاله عصاره آبی
مقاله سیستم تولید مثلی ماده
مقاله موش نژاد Balb/c

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: گیاه Ruta graveolens (سداب) موجب تحریک ماهیچه رحمی و آغاز دوره های قاعدگی می شود. عصاره این گیاه سبب کاهش لقاح و لانه گزینی تخم لقاح یافته می شود. هدف ما بررسی اثر ضد باروری عصاره آبی سداب بر سیستم تولید مثلی ماده در موش های نابالغ می باشد.
روش ها: موش های ماده نابالغ Balb/c در محدوده سنی ۵-۴ هفته به سه گروه تجربی، شاهد و کنترل تقسیم شدند. بعد از تعیین LD50 عصاره الکلی (۶۲۰mg/k)، ۳۲۰mg/kg از عصاره آبی سداب به صورت درون صفاقی، یک روز در میان به مدت یک هفته به موش های گروه تجربی تزریق شد. به گروه شاهد به همان میزان نرمال سالین تزریق شد و حیوانات گروه کنترل دست نخورده باقی ماندند. یک ماه بعد از آخرین تزریق حیوانات عمیقا بیهوش شدند و خونگیری از قلب انجام گردید و سرم جدا شده در دمای -۲۰oC نگهداری شد. در همین زمان جهت مطالعات بافتی تخمدان ها خارج و وزن شده و سپس در محلول بوئن قرار گرفتند.
یافته ها: کاهش معنی داری (P<0.01)، در تعداد فولیکول های بدوی در گروه تجربی نسبت به گروه کنترل دیده شد. وزن تخمدان ها، تعداد جسم زرد و قطر آنها نیز کاهش یافت ولی این کاهش فقط در مورد قطر جسم زرد نسبت به گروه کنترل معنی دار (P<0.05) بوده است. به همین ترتیب تعداد فولیکول گراآف آترتیک افزایش معنی داری (P<0.05) را در گروه تجربی نشان داد. میزان استروژن سرم نیز در گروه تجربی نسبت به گروه کنترل به طور معنی داری (P<0.05) کاهش یافته بود.
نتیجه گیری: استفاده از عصاره آبی گیاه سداب با تغییر در میزان هورمون های جنسی و مورفولوژی تخمدان منجر به تغییر عملکرد سیستم تولید مثلی در موش های نابالغ ماده می شود بنابراین احتمالا این گیاه می تواند جهت کنترل باروری مورد استفاده واقع گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.