مقاله رابطه عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رابطه عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رابطه عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رابطه عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رابطه عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان :

مقاله رابطه عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در بهار ۱۳۸۹ در سالمند از صفحه ۸۷ تا ۹۴ منتشر شده است.
نام: رابطه عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رضایت از زندگی
مقاله دینداری
مقاله سالمندان

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
هدف: در پژوهش حاضر رابطه بین عمل به باورهای دینی و رضایت از زندگی در بین سالمندان شهر سبزوار مورد بررسی قرار گرفت.
روش بررسی: پژوهش حاضر، در چارچوبی مطالعات پیمایشی انجام گرفت تعداد ۳۰۱ نفر از سالمندان شهر سبزوار به عنوان نمونه مورد بررسی به روش خوشه ای انتخاب شدند. ابزار گردآوری داده ها عبارت بودند از: پرسشنامه میزان عمل به باورهای دینی (معبد) و مقیاس رضایت از زندگی (SWLS) برای تحلیل داده ها از آزمون های آماری نظیر ضریب همبستگی، آزمون تی و رگرسیون چند متغیره استفاده شد.
یافته ها: چهار حوزه اصلی مقیاس معبد، یعنی عمل به واجبات، عمل به مستحبات، عضویت در گروه های مذهبی و مداخله دادن مذهب در تصمیم گیری و انتخاب، رابطه معنی دار با رضایت از زندگی داشتند. تفاوت بین نمره رضایت از زندگی و عمل به باورهای دینی زنان و مردان سالمند معنی دار بود. همچنین بین رضایت از زندگی سالمندان و تحصیلات آنها رابطه معنی داری وجود داشت.
نتیجه گیری: رضایت از زندگی در بین سالمندانی که عمل به باورهای دینی دارند، بیشتر است و این با آموزه های دین مبین اسلام همسوست.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.