بررسی وضعیت و شناسایی موانع نوآوری آموزشی در مدارس از دیدگاه دبیران و دانش آموزان دبیرستانی (مطالعه موردی شهرستان اردبیل)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی وضعیت و شناسایی موانع نوآوری آموزشی در مدارس از دیدگاه دبیران و دانش آموزان دبیرستانی (مطالعه موردی شهرستان اردبیل) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی وضعیت و شناسایی موانع نوآوری آموزشی در مدارس از دیدگاه دبیران و دانش آموزان دبیرستانی (مطالعه موردی شهرستان اردبیل)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی وضعیت و شناسایی موانع نوآوری آموزشی در مدارس از دیدگاه دبیران و دانش آموزان دبیرستانی (مطالعه موردی شهرستان اردبیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی وضعیت و شناسایی موانع نوآوری آموزشی در مدارس از دیدگاه دبیران و دانش آموزان دبیرستانی (مطالعه موردی شهرستان اردبیل) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

با توجه به اینکه در دوره دوم دبیرستان نسبت به سایر دوره های تحصیلی بسیار حساس تر و با اهمیت تر است بنابراین پژوهش حاضر با هدف شناسایی موانع نوآوری های آموزشی در سال اول دوره دبیرستان در بین دختران و پسران رشته های مختلف که در شهرستان اردبیل در سال ۹۴ – ۹۳ مشغول به تحصیل بودند، صورت گرفته است. اطلاعات گردآوری شده از طریق مصاحبه با ۳۰ نفر از معلمان و ۶۰ نفر از دانش آموزان مدارس به دست آمده است. تعداد سوالات دانش آموزان ۲۶ سوال و معلمان به سوال با هفت محور که عبارتند از: محور جدید، محور بافتی (نقش معلمان)، محور برنامه درسی (محتوای کتاب های درسی)، محور امانات و تجهیزات، محور خانواده، محور مسیولین مدرسه و محور هم کلاسی ها است. داده ها از طریق روش کیستی از نوع تحلیل محتوا مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. یافته ها حاکی از این بود که دانش آموزان پسر در محور سردی، محور بافتی، محور مسیولین مدرسه و محور خانواده، فراوانی بیشتری نسبت به دختران دارد. ولی دانش آموزان دختر و پسر در محورهای امکانات و تجهیزات و هم کلاسی ها، فراوانی برابری دارند. علاوه بر این نتایج نشان داد که معلمان و دانش آموزان در ارتباط با موانع موجود بر سر راه نوآوری های آموزشی با هم توافق نظر دارند و عدم وجود هفت محور مذکور، موانع اصلی برای ایجاد نوآوری های آموزشی محسوب می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.