بررسی اثر سرمایهگذاری مستقیم خارجی، سرمایه انسانی و درجه باز بودن تجاری بررشد اقتصادی در ایران: رویکرد مدل خودتوضیحی با وقفههای گسترده (ARDL)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سرمایهگذاری مستقیم خارجی، سرمایه انسانی و درجه باز بودن تجاری بررشد اقتصادی در ایران: رویکرد مدل خودتوضیحی با وقفههای گسترده (ARDL) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سرمایهگذاری مستقیم خارجی، سرمایه انسانی و درجه باز بودن تجاری بررشد اقتصادی در ایران: رویکرد مدل خودتوضیحی با وقفههای گسترده (ARDL)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سرمایهگذاری مستقیم خارجی، سرمایه انسانی و درجه باز بودن تجاری بررشد اقتصادی در ایران: رویکرد مدل خودتوضیحی با وقفههای گسترده (ARDL)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سرمایهگذاری مستقیم خارجی، سرمایه انسانی و درجه باز بودن تجاری بررشد اقتصادی در ایران: رویکرد مدل خودتوضیحی با وقفههای گسترده (ARDL) :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

تلاش برای جذب سرمایهگذاری خارجی را میتوان به عنوان محرک رشد اقتصادی و افزایش بهرهوری در کشور میزبان لحاظ نمود. افزایش توانمندی نیروی انسانی، تحقیق و توسعه، و پیشرفت تکنولوژی از جمله دلایل مهمی هستند که از جذب سرمایهگذاری خارجی در کشور میزبان حمایت میکنند جذب سرمایهگذاری خارجی در ایران به عنوان یک کشور در حال توسعه همرا با الگوی جمعیتی جوان که طی چند سال گذشته با مشکلات اقتصادی متعدد و کاهش منابع مالی دولت مواجه بوده است، اهمیت بسزایی دارد. با توجه به اهمیت سرمایهگذاری خارجی در رشد، این پژوهش به بررسی رابطهی بین سرمایهگذاری مستقیم خارجی، سرمایه انسانی و رشد اقتصادی در کشور ایران در دوره ی زمانی ۱۳۹۳-۱۳۵۷میپردازد. برای این منظور از روش ARDL استفاده شده است. طبق نتایج تخمین زده شده، اثر سرمایه گذاری مستقیم خارجی، درجهی باز بودن تجاری و سرمایهی انسانی با یک وقفه بر رشد اقتصادی در بلند مدت مثبت است. از طرفی اثر سرمایهی انسانی و حاصلضرب FDI و سرمایه انسانی بر رشد اقتصادی در بلند مدت منفی می باشد. بنابراین میتوان چنین نتیجه گرفت که افزایش FDI از طریق انباشت سرمایه شرایط برای رشد اقتصادی را فراهم میکند. این در حالیست که افزایش سطح بهرهوری در کشور بدلیل فقدان نیروی کار ماهر در کنار افزایش سرمایه و تکنولوژی وجود نداشته است. ضریب تصحیح خطا در الگوی مورد بررسی ۹۵ درصد میباشد. بنابراین در هر دوره حدود ۹۵/۰ از عدم تعادل کوتاه مدت برای دستیابی به تعادل بلند مدت تعدیل میشود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.