مدلسازی و بررسی کمی و کیفی سفره آب زیرزمینی توسط نرم افزار Surfer 01 مطالعه موردی:دشت افزر شهرستان قیروکارزین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدلسازی و بررسی کمی و کیفی سفره آب زیرزمینی توسط نرم افزار Surfer 01 مطالعه موردی:دشت افزر شهرستان قیروکارزین دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدلسازی و بررسی کمی و کیفی سفره آب زیرزمینی توسط نرم افزار Surfer 01 مطالعه موردی:دشت افزر شهرستان قیروکارزین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدلسازی و بررسی کمی و کیفی سفره آب زیرزمینی توسط نرم افزار Surfer 01 مطالعه موردی:دشت افزر شهرستان قیروکارزین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدلسازی و بررسی کمی و کیفی سفره آب زیرزمینی توسط نرم افزار Surfer 01 مطالعه موردی:دشت افزر شهرستان قیروکارزین :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

متاسفانه با حفاری اضافی و برداشت بی رویه از سفره های آب زیرزمینی اغلب دشت های کشور دارای بیلان منفی و بحران آب شده اند. با توجه به اهمیت منابع آب زیرزمینی به ویژه در مناطق خشک و نیمه خشک که میزان بارندگی سالیانه کم می باشد باید مدیریت دقیق منابع آب صورت پذیرد. در این مطالعه به بررسی و مدل سازی کمی و کیفی دشت افزر واقع در جنوب غربی استان فارس پرداخته شده است. جهت بررسی میزان افت سفره آب زیرزمینی و افزایش عمق چاه ها و کاهش سطح سفره از نظر کمی و افزایش شوری آب سفره زیرزمینی در این دشت از نرم افزار Surfer10 بهره برده شده است. نتایج این تحقیق نشان داد که متوسط افت سالیانه سطح آب سفره زیرزمینی دشت افزر ۳تا۴ متر میباشد و اگر این روند ادامه یابد در آینده ای نزدیک خیلی از چاه های منطقه خشک و یا دچار کم آبی شدید خواهند شد. همچنین با احداث سد مخزنی سلمان فارسی در تنگ کارزین سیلاب های فصلی رودخانه قره آقاج به طور کامل درون مخزن سد ذخیره میشوند و بستر رودخانه قره آقاج که دارای مواد بستری شن و ریگ بوده و بهترین محل تغذیه سفره های آب زیرزمینی محسوب میشود، دیگر کارایی لازم را نخواهند داشت. باتوجه بیلان منفی بسیار زیاد دشت افزر، در آینده نزدیک در این منطقه با بحران آب روبرو خواهیم بود. از این روی پیشنهاد میگردد که به منظور به تعادل رسیدن میزان برداشت از سفره نه تنها مجوز حفاری داده جدید داده نشود بلکه در صورت امکان با پرداخت مبلغی پول به بعضی از مالکین چاه- های آبدار، تعداد چاه های فعال کاهش یابد تا حداکثر بیلان آبی به صفر برسد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.