بهبود کیفیت محصولات غذایی با بکارگیری تکنیک گسترش عملکرد کیفی (QFD)، (مطالعه موردی بر روی کنجد شکلاتی در شرکت فرآورده های کنجدی برسام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهبود کیفیت محصولات غذایی با بکارگیری تکنیک گسترش عملکرد کیفی (QFD)، (مطالعه موردی بر روی کنجد شکلاتی در شرکت فرآورده های کنجدی برسام) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهبود کیفیت محصولات غذایی با بکارگیری تکنیک گسترش عملکرد کیفی (QFD)، (مطالعه موردی بر روی کنجد شکلاتی در شرکت فرآورده های کنجدی برسام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهبود کیفیت محصولات غذایی با بکارگیری تکنیک گسترش عملکرد کیفی (QFD)، (مطالعه موردی بر روی کنجد شکلاتی در شرکت فرآورده های کنجدی برسام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهبود کیفیت محصولات غذایی با بکارگیری تکنیک گسترش عملکرد کیفی (QFD)، (مطالعه موردی بر روی کنجد شکلاتی در شرکت فرآورده های کنجدی برسام) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

حیات صنعت مواد غذایی وابستگی شدیدی به خواسته های مصرف کنندگان پیدا کرده است. تقاضای رو به رشد مشتریان برای کیفیت و تنوع بیشتر سببشده است که نیازمند ابزارهایی باشیم که از سویی به بهبود هر چه بیشتر کیفیت مواد غذایی از سوی دیگر به و طراحی و گسترش محصولات غذاییجدید و متنوع، کمک نماید. QFD به منزله ابزاری برای ترجمه و انطباق نیازهای کیفی مشتری به نیازهای کمی تیم طراحی است، لذا می توان گفت QFD ابزاری برای تبدیل صدای مشتری به مشخصات فنی محصول یا خدمت است. هدف پژوهش حاضر بهبود کیفیت محصول کنجد شکلاتی از طریق شناسایی نیازهای مشتریان محصولات کنجدی و تبدیل نیازهای جدید به مشخصات کیفی محصول و فرآیند میباشد، که بدین منظور از تکنیک گسترش عملکرد کیفی بهره گرفتیم. جهت اجرای روش گسترش عملکرد کیفی، ابتدا صدای مشتری جمعآوری و در ماتریس اول QFD (خانه کیفیت) ثبت گردید. در ادامه با استفاده از نظرات مدیران تولید و کارشناسان بخش تحقیق و توسعه شرکت برسام ، مشخصات کیفی و فرآیندهای الزامی محصول )شکلات کنجدی( شناسایی و در ماتریس دوم و سوم QFD (ماتریس طرح ریزی فرآیند و ماتریس برنامه ریزی و کنترل فرآیند)، ثبت گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.