اثر بخشی مصاحبه انگیزشی در کاهش افسردگی، بالا بردن بهزیستیروانشناختی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بخشی مصاحبه انگیزشی در کاهش افسردگی، بالا بردن بهزیستیروانشناختی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بخشی مصاحبه انگیزشی در کاهش افسردگی، بالا بردن بهزیستیروانشناختی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بخشی مصاحبه انگیزشی در کاهش افسردگی، بالا بردن بهزیستیروانشناختی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بخشی مصاحبه انگیزشی در کاهش افسردگی، بالا بردن بهزیستیروانشناختی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

هدف پژوهش حاضر بررسی اثر بخشی مصاحبه انگیزشی در کاهش افسردگی، بالا بردن بهزیستی روانشناختی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری بود. روش پژوهش با توجه به ماهیت موضوع، تجربی با در نظر گرفتن طرح پژوهش پ یش آزمون و پس آزمون با گروه کنترل می باشد. جامعه آماری این پژوهش شامل کلیه مادران دانش آموزان دچار اختلال ی ادگیری و عاد ی در سطح شهر تهران در نیمه اول سال ۱۳۹۵ بودند و که تعداد ۲۵ نفر و مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری نیز ۲۵ نفر به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند و جلسات مشاوره گروهی مبتنی برمصاحبه انگیزشی در طی ۸ جلسه ۶۰ دقیقه ای بر روی گروه آزمایشی اجرا شد. ساختار جلسات مصاحبه انگیزشی از کتاب گروه درمانی (راهنمای درمان مبتنی بر مراحل تغییر) از ولاسکویز و همکاران با ترجمه ابراهیمی و محمدزاده استخراج شده بود. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه بهزیستی روانشناختی، پرسشنامه افسردگی بک و پرسشنامه ی مشکلات یادگیری کلورادو استفاده شد. برای تحلیل داده های این پژوهش از آزمون تحلیل واریانس چند استفاده شد. نتایج نشان داد مصاحبه انگیزشی، افسردگی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال ی ادگیری را (MANOVA) متغیری کاهش می دهد و مصاحبه انگیزشی، بهزیستی روانشناختی مادران دانش آموزان مبتلا به اختلال یادگیری را افزایش می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.