بررسی تاثیر اختلاط شیره خرما و ملاس و استویوزید به عنوان جایگزین شکر در تافی شکلاتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر اختلاط شیره خرما و ملاس و استویوزید به عنوان جایگزین شکر در تافی شکلاتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر اختلاط شیره خرما و ملاس و استویوزید به عنوان جایگزین شکر در تافی شکلاتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر اختلاط شیره خرما و ملاس و استویوزید به عنوان جایگزین شکر در تافی شکلاتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر اختلاط شیره خرما و ملاس و استویوزید به عنوان جایگزین شکر در تافی شکلاتی :

تعداد صفحات :۱۳

چکیده مقاله:

از فراورده های قنادی رایج تافی است که مطلوبیت زیادی بین افشار مختلف جامعه دارد. ترکیبات اصلی تافی شامل مخلوطی از شکر شربت گلوکز و روغن در نسبتهای مناسب است که بعد از پخت در درجات حرارت بالا به دست می آید در سالهای اخیر مصرف نوشیدنی با قند و کالری کمتر مورد توجه عموم قرار گرفته است در این تحقیق از استویوزید در دو سطح ۵۰ و ۱۰۰ درصد استفاده شد و از پوسته خرما در سه سطح ۲۵-۵۰-۱۰۰ درصد و ازملاس در سه سطح ۲-۴-۶ استفاده شد. سپس ازمایشات شیمیایی و ارزیابی حسی روی نمونه ها انجام شد. ارزیابی حسی برای صفات بو، طعم و قابلیت جوندگی تردی، نرمی و چسبندگی ، شیرینی و رنگ ظاهری بررسی و بحث شد. P5% و ازمون رنگ و ارزیابی حسی صورت پذیرفت. جهت مطالعه اختلافات بین تیمارهای مختلف از طرح فاکتوریل روش انالیز واریانس دانکن استفاده گردید و از برنامه آماری SPSS صورت گرفت. در سطح اطمینان ۹۵ درصد صورت گرفت همانطور که میدانیم ویژگی های ظاهری یک غذا تعیین کننده اصلی پسندیدگی ان است یکی از ویژگی های مزبور رنگ غذا است پسندیدگی رنگ در مصرف کننده نشانه ای از سلامت و مرغوبیت غذا می باشد و او را خواهان خرید و مصرف می کند در حقیقت اولین عامل جلب نظر مصرف کننده برای خرید غذا رنگ آن است و همچنین از لحاظ کالری این تافی یک تافی با رنگ طبیعی و کم کالری می باشد. در نمون ها نمونه دارای ۲۵% شیره خرما و ۴ درصد ملاس و ۵۰ درصد استویوزید باتوجه به فاکتور صفات ارزیابی حسی، حجم تافی و نرمی و رنگ مناسب تر بود و از لحاظ صفات شیمیایی و ارزیابی حسی داوران پذیرش بالاتری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.