تحلیلی بر روش تامین مالی سهامدار پروژه در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری مبتنی بر مدل سوات مطالعه موردی پروژه سارا، نرجس رضوان در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر امام رضا(ع)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر روش تامین مالی سهامدار پروژه در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری مبتنی بر مدل سوات مطالعه موردی پروژه سارا، نرجس رضوان در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر روش تامین مالی سهامدار پروژه در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری مبتنی بر مدل سوات مطالعه موردی پروژه سارا، نرجس رضوان در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر امام رضا(ع)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر روش تامین مالی سهامدار پروژه در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری مبتنی بر مدل سوات مطالعه موردی پروژه سارا، نرجس رضوان در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر امام رضا(ع)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر روش تامین مالی سهامدار پروژه در بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری مبتنی بر مدل سوات مطالعه موردی پروژه سارا، نرجس رضوان در بافت فرسوده اطراف حرم مطهر امام رضا(ع) :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

یکی از مهمترین مسایلی که در شهرداریها، دولت و سایر نهادهای متولی همواره مورد توجه بوده بحث تامین مالی پروژه هاست. در همین راستا سازمان مجری طرح نوسازی و بهسازی بافت فرسوده اطراف حرم مطهر امام رضا (ع) در مشهد مقدس ب ه عنوان نهاد متولی، در راستای تشویق همگانی به سرمایهگذاری و مشارکت در نوسازی و بهسازی این بافت، اقدام به استفاده از روش های متنوع تامین مالی نموده است. یکی از این روشها سهامدار پروژه است که در پروژه های سارا، نرجس و رضوان در شهرداری مشهد اجرا شده و با چالشهای زیادی رو به رو بوده است. هدف از این پژوهش تعیین قوتها، ضعفها، فرصتها و تهدیدهای این روش تامین مالی با استفاده از روش دلفی و الگوی تجزیه و تحلیل سوات می باشد. بدین منظور ماتریس ارزیابی عوامل داخلی (IFE (و ارزیابی عوامل خارجی (EFE (تدوین و بر اساس آن استراتژی های مورد نیاز جهت توسعه و کاربرد این روش پیشنهاد گردید. اطلاعات مورد نیاز از طریق بررسی میدانی و تکمیل پرسشنامه جمع آوری شده است. نتایج پژوهش نشان میدهد که این روش در بافت فرسوده پیرامون حرم مطهر امام رضا (ع) در شرایط فعلی در ناحیه ثبات قرار دا رد.بدین معنا که نقاط ضعف بر نقاط قوت و فرصتها بر تهدیدها غلبه میکند. لذا در این شرایط پیشنهاد میگردد شهرداری از استراتژی محافظهکارانه (WO (برای پیشبرد اهداف خود در این روش تامین مالی استفاده نماید. در این شرایط سازمان مجری و مدیریت شهری بافت فرسوده مشهد بایستی با استفاده از مزیتهایی که در فرصتهای محیطی این روش نهفته است، نسبت به کاهش ضعفها برنامه ریزی نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.