مروری بر اثرات برخی از محرک های ایمنی با منشا گیاهی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مروری بر اثرات برخی از محرک های ایمنی با منشا گیاهی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مروری بر اثرات برخی از محرک های ایمنی با منشا گیاهی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مروری بر اثرات برخی از محرک های ایمنی با منشا گیاهی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مروری بر اثرات برخی از محرک های ایمنی با منشا گیاهی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

ماهی قزل آلای رنگین کمان ) Oncorhynchus mykiss ( به عنوان یکی از باارزش ترین ماهیان اقتصادی و مهم ترین گونه سرد آبی در صنعت آبزی پروری کشور می باشد که تلاش در جهت بهبود شاخص های رشد و افزایش قدرت ایمنی این ماهی در برابر بیماری های متعدد باکتریاییافزایش فزاینده ای یافته است. استفاده از آنتی بیوتیک های تجاری برای کنترل بیماری های آبزیان بخصوص این گونه دارای اثرات جانبی مضری است، که تلاش برای یافتن جایگزین های مناسب را در آبزی پروری ضروری نموده است. مقاومت دارویی میکروارگانیسم ها که ناشی از مصرف بی رویه داروها، خود درمانی و تجویز آنتی بیوتیک توسط افراد غیرمتخصص است، به عنوان یکی از معضلات مهم صنعت آبزی پروری مطرحمی باشد. عدم موفقیت در درمان بسیاری از بیماری های مزمن و حاد، اثرات جانبی مضر داروهای شیمیایی و آنتی بیوتیک ها و مقاومت روز افزونباکتری های مختلف در برابر برخی از داروها به ویژه آنتی بیوتیک های رایج، گرایش محققین را نسبت به مطالعه در زمینه استفاده از محرک های ایمنی با منشا گیاهی به دلیل در دسترس بودن، خطرات کمتر برای محیط زیست و آبزی و هم چنین قیمت پایین تر افزایش داده است. این مکمل های خوراکی علاوه بر بهبود شاخص های رشد، منجر به تحریک سیستم ایمنی غیراختصاصی، افزایش تحمل تنش های محیطی و مقاومتدر برابر برخی بیماری های عفونی آبزیان می گردند، که همه این عوامل در نهایت منجر به اقتصادی تر شدن تولید آبزیان پرورشی می گردد. این مطالعه مروری، به بررسی اثرات برخی از محرک های ایمنی گیاهی بر سیستم ایمنی ماهی قزل آلای رنگین کمان پرداخته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.