تاثیر کدورت آب بر میزان طعمه خواری ماهی آفانیوس Aphanius isfahanensis


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کدورت آب بر میزان طعمه خواری ماهی آفانیوس Aphanius isfahanensis دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کدورت آب بر میزان طعمه خواری ماهی آفانیوس Aphanius isfahanensis  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کدورت آب بر میزان طعمه خواری ماهی آفانیوس Aphanius isfahanensis،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کدورت آب بر میزان طعمه خواری ماهی آفانیوس Aphanius isfahanensis :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

رسوبات به طور طبیعی در اکوسیستم های آبی حضور دارند. تخلیه فاضلاب های شهری و صنعتی به منابع آبی، روان آبهای سطحی ناشی ازبارش های جوی همراه با مواد فرسایش یافته از سطح زمین و همچنین جلبک ها، از مهمترین عوامل ایجاد کدورت آب هستند. کدورت می توانداز راههای گوناگون مانند کاهش سرعت رشد، جلوگیری از رشد تخم و لارو ماهیان، تغییر در روش شکار طعمه توسط ماهی و کاهش میزانغذای در دسترس اثرات مضری بر ماهیان داشته باشد. لذا در مطالعه حاضر، تاثیر کدورت بر میزان طعمه خواری ماهی آفانیوس ) Aphanius isfahanensis ( مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور، ماهی آفانیوس از تالاب گاوخونی با استفاده از تور با چشمه ۲ / ۰ میلی متر صید شد. سپس اقدام به کشت دافنی ماگنا ) Daphnia magna ( به عنوان طعمه گردید. ۵ سطح کدورت شامل NTU 0 )فاقد کدورت(، ۵ ، ۱۰ ، ۵۰ و۱۵۰ به عنوان تیمار در نظر گرفته شد. ۸ ماهی به صورت تصادفی انتخاب و به تیمارهای آزمایشی منتقل گردید. در هر یک از تیمارها، ۵ دافنینیز به عنوان طعمه معرفی گردید. سپس زمان خورده شدن طعمه توسط طعمه خوار در حالت فاقد کدورت، توسط دوربین مدار بسته بررسی و ثبت شد. سپس میزان تغذیه ماهی درکدورت NTU 800 – 200 بررسی و کدورتی که در آن تغذیه ماهی متوقف شد، ثبت گردید. به منظوربررسی تاثیر کدورت، ماهیان به مدت ۱۵ دقیقه با آب کدر سازگار شدند و سپس تعداد طعمه لازم به ظرف آزمایش وارد و پس از گذشت زمانمربوطه ) ۱۰ دقیقه( آب ظرف فیلتر شده و طعمه های باقی مانده شمارش شدند. نتایج بهدست آمده نشان داد که کدورت اثر معنی داری بر طعمه خواری ماهی آفانیوس داشت ) ۰۵ / ۰< P(. به این صورت که با افزایش کدورت از حالت شاهد به کدورت NTU 150 ، طعمه خواری از ۹۲ درصد به ۲۱ درصد کاهش یافت ) ۰۵ / ۰< P ) .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.