تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای سارگاسوم انگستیفیلیوم بر پارامترهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای سارگاسوم انگستیفیلیوم بر پارامترهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای سارگاسوم انگستیفیلیوم بر پارامترهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای سارگاسوم انگستیفیلیوم بر پارامترهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره آب داغ جلبک قهوه ای سارگاسوم انگستیفیلیوم بر پارامترهای رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

اثر سطوح مختلف مکمل تغذیه ای عصاره جلبک سارگاسوم انگستیفیلیوم بر شاخص های رشد و تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان به مدت ۸ هفته مورد مطالعه قرار گرفت. عصاره جلبکی در سطوح ۴۰۰،۲۰۰،۱۰۰،۵۰،۰ میلی گرم به جیره غذایی پایه افزوده شد. غذادهی طی دورهپرورش به میزان ۲ درصد وزن و بار در روز انجام شد. نتایج این مطالعه نشان داد که وزن نهایی و افزایش وزن و همچنین نرخ رشد در گروه ۴۰۰ میلی گرم در مقایسه با گروه کنترل اختلاف معنی داری داشتند ) ۰۵ / ۰ p (. در حالی که از نظر ضریب تبدیل اختلاف معنی داری را با گروه کنترل نشان ندادند ) ۰۵ / ۰ p> (. براساس نتایج این تحقیق اضافه کردن ۴۰۰ میلی گرم مکمل غذایی عصاره جلبک سارگاسوم انگستیفلیوم در جیره غذایی ماهی قزل آلای رنگین کمان باعث بهبود وزن نهایی ،افزایش وزن و نرخ رشد ویژه این گونه میشود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.