تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک primalak و پری بیوتیک فرمکتو و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus mykiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک primalak و پری بیوتیک فرمکتو و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus mykiss دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک primalak و پری بیوتیک فرمکتو و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus mykiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک primalak و پری بیوتیک فرمکتو و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک primalak و پری بیوتیک فرمکتو و تلفیق آنها در جیره غذایی بر شاخص های رشد، تغذیه وبازدارندگی بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان oncorhynchus mykiss :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

این پژوهش به منظور ارزیابی تاثیر سطوح مختلف پروبیوتیک پری مالاک، پربیوتیک فرمکتو و سین بیوتیک بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی بچه ماهی قزل آلا رنگین کمان Oncorhynchus mykiss به مدت ۴۲ روز انجام گرفت. آزمایش با استفاده از طرح کاملا تصادفیشامل سطوح صفر)شاهد( ۰.۲ و ۰.۴ گرم پروبیوتیک پری مالاک، پربیوتیک فرمکتو و سین بیوتیک به ازای هر کیلوگرم جیره ، در قالب هفتتیمار با سه تکرار طراحی شد. آزمایش در ۲۱ حوضچه سیمانی به ابعاد) ۵ * . ۳ * ۷.متر( در ۷ گروه آزمایشی و ۳ تکرار انجام گرفت. تعداد ۲۱۰۰ عدد بچه ماهی با وزن ۲ ± sd گرمی تولید شده در مزرعه از تخم چشم زده مراکز تکثیر داخلی انتخاب وبه تعداد ۱۰۰ عدد در هرحوضچه رها سازی شدند.براساس نتایج این تحقیق افزودن پربیوتیک فرمکتو در سطوح ۲ و ۴ درصد غذا منجر به بروز تفاوت معنی داری در افزایش وزن گردید کهمربوط به گروهای ۳ و ۴ بود، که این اختلاف فقط با گروه شاهد و گروه ۱ معنی دار است) ۰۵ / ۰ > P (. ولی حداکثر درصد افزایش وزن درگروه ۳ مشاهده می گردد که به غیر از گروه ۴ ، با سایر گروهها دارای اختلاف معنی داری می باشد. ) ۰۵ / ۰ > P( بهترین ضریب تبدیل غذایی (FCR)درگروه ۴ مشاهده می شود که تنها با گروهای شاهد و ۲ و ۶ دارای اختلاف معنی دار می باشد ) ۰۵ / ۰ > P (. بیشترین میزان بازماندگی به صورت معنیدار، در گروهای ۵ و ۶ که با سین بیوتیک )مخلوطی از مکمل های پری بیوتیکی و پروبیوتیکی( در سطوح ۲ و ۴ تغذیه شدند به دستآمد) ۰۵ / ۰ > P (.، در گروه هایی که با مخلوطی از مکملهای پری بیوتیکی و پرو بیوتیکی مورد آزمایش قرار گرفته بودند، بدست آمد. در درمجموع بکارگیری ترکیبات پری بیوتیکی و پروبیوتیکی به صورت معنی داری باعث بهبود شاخصهای رشد و بازماندگی در سطح مصرف ۴ درصد غذا در بچه ماهیان قزل آلا گردید. و استفاده از مکمل پری بیوتیک یا مخلوطی از پری بیوتیک و پروبیوتیک علاوه بر بهبود شاخصهای رشد باعث افزایش بازماندگی نیزشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.