تاثیر برخی ماکروجلبک های دریایی بر فعالیت آنزیم لیزوزیم در ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر برخی ماکروجلبک های دریایی بر فعالیت آنزیم لیزوزیم در ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر برخی ماکروجلبک های دریایی بر فعالیت آنزیم لیزوزیم در ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر برخی ماکروجلبک های دریایی بر فعالیت آنزیم لیزوزیم در ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر برخی ماکروجلبک های دریایی بر فعالیت آنزیم لیزوزیم در ماهی قزل آلای رنگین کمان Onchorhynchus mykiss :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

مطالعه حاضر به منظور اثر ماکروجلبک های Saragassum boveanum ، Polycladia myrica ، Gracilariopsis persica به عنوان افزودنی غذایی بر فعالیت لیزوزیم در ماهی قزلآلای رنگینکمان ) Oncorhynchus mykiss ( به مدت ۸ هفته طراحی و اجرا گردید. در اینراستا تعداد ۲۱۰ قطعه بچه ماهی قزلآلای رنگینکمان )میانگین وزنی ۹۰ / ۰ ± ۸۸ / ۲۶ ( در قالب هفت تیمار آزمایشی )به همراه سه تکرار( شامل تیمارهای ) ۱ ( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی بدون ماکروجلبک )گروه شاهد(، ) ۲ ( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵ درصد ماکروجلبک boveanum . S ( ، ۳( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵ درصد ماکروجلبک P.myrica ( ، ۴ ( تغذیهماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۵ درصد ماکروجلبک G.persica ( ، ۵( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۱۰ درصدماکروجلبک boveanum . S ( ، ۶( تغذیه ماهی در کل دوره با جیره غذایی حاوی ۱۰ درصد ماکروجلبک P.myrica ( ، ۷ ( تغذیه ماهی در کلدوره با جیره غذایی حاوی ۱۰ درصد ماکروجلبک G.persica در ۲۱ مخزن فایبر گلاس ) ۱۰۰ لیتری( توزیع شد. غذادهی سه بار در روز و به میزان اشباع صورت گرفت. در انتهای دوره آزمایش از هر تکرار ۳ عدد ماهی به صورت تصادفی جهت سنجش ایمنی نمونه برداری شد. نتایجمربوط به فعالیت لیزوزیم نشان داد که میزان فعالیت لیزوزیم سرم در تیمارهای مختلف معنی دار می باشد ) P<0/05 (، به طوری که بیشترین وکمترین میزان فعالیت لیزوزیم سرم به ترتیب مربوط به تیمارهای حاوی ۵ درصد پودر ماکروجلبک G.persica و حاوی ۱۰ درصد پودر ماکروجلبک P.myrica بود. به طور کلی نتایج به دست آمده از این تحقیق نشان داد که استفاده از پودر ماکروجلبک های دریایی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان موجب بهبود پاسخ ایمنی گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.