بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ریزکپسوله کردن روغن ماهی برای بهبود پایداری اکسیداتیو :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

روغن ماهی از بعضی گونه های ماهی استخراج می شود و در دیگر محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. در حال حاضر، تولید روغن ماهی با کیفیت، به عنوان یک تقاضا در بازار جهانی با روند صعودی مطرح است. ترکیبات مهم روغن ماهی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند که ایناسیدهای چرب امگا – ۳ شامل : ایکوزاپنتانوییک اسید ) EPA ( و دوکوزاهگزانوییک اسید ) DHA (. این اسیدهای چرب پیش سازهایی هستند کهسبب کاهش التهاب در بدن و همچنین دارای خواص درمانی دیگر نیزی داشته باشند. چربی محصولات ماهی در طی مدت زمانی اکسید می شوند که به این فرآیند اکسیداسیون گفته می شود. با این حال، غنی سازی مواد غذایی با این مواد افزودنی بیولوژیکی فعال در طول ساخت وذخیره سازی به دلیل حساسیت زیاد ناشی از PUFA به اکسیداسیون و تشکیل هیدروپراکسیدها سمی محدود است. این مقاله به بررسی فنآوری میکروانکپسولاسیون از PUFA در microcarriers ،یا به حداقل رساندن تاخیر اکسیداسیون که جزو عوامل نامطلوب حساب می آیند می پردازد. از امولسیفیکاسیون، کواسرواسیون، خشک کردن پاششی، سرد کردن پاششی، خشک کردن انجمادی، پوشش دادن به روش بستر سیال و اکستروژن از روشهای کپسوله کردن مواد غذایی می باشند. انکپسولاسیون در صنایع غذایی تکنیکی نسبتا جدیدی است و هدف از آن حفظویژگیهای زیستی ترکیب در طول فرآیند تولید و همچنین در زمان نگهداری تلقی می باشد. روغن ماهی) DMFO ( به صورت پودر خشک شده میکروکپسوله شده را می توان به راحتی در دیگر محصولات مانند نان، بیسکویت، کیک، پودر رژیم غذایی و غیره اضافه کرد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.