بررسی ترکیبات فنولی و فلاونوییدی جلبک Spirulina Platensis تحت تنش شوری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات فنولی و فلاونوییدی جلبک Spirulina Platensis تحت تنش شوری دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات فنولی و فلاونوییدی جلبک Spirulina Platensis تحت تنش شوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات فنولی و فلاونوییدی جلبک Spirulina Platensis تحت تنش شوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات فنولی و فلاونوییدی جلبک Spirulina Platensis تحت تنش شوری :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

رادیکالهای آزاد باعث بروز بسیاری از بیماریها میشوند. آنتیاکسیدانهای طبیعی مهمترین راه مقابله با اثرات اکسیداتیو میباشند. ریز جلبک ها منابعی سرشار از مواد آنتیاکسیدانی هستند و وجود انواع مختلف ترکیباتی ازجمله انواع ویتامینها، مواد معدنی و رنگدانههایی نظیر کاروتنوییدها و فایکوسیانین و ترکیبات فنولی باعث بروز عملکرد آنتیاکسیدانی در ریز جلبکها میشوند. ریز جلبک اسپیرولینا به علت سطوح بالای رنگدانه ی فایکوسیانین و ترکیبات فنولی فعالیت آنتیاکسیدانی قابلتوجهی از خود نشان میدهد. عوامل بسیاری در بروز تنش در ریز جلبکها موثرند; که باعث تغییر در ترکیبات درونی ریز جلبکها میشوند. یکی از مهمترین این عوامل تنش شوری است که جزء فاکتورهای محیطی است که باعث تغییرات بسیاری در ساختمان و مواد مغذی ریز جلبکها میشود. در این کار تحقیقاتی فعالیت آنتیاکسیدانی ناشی از ترکیبات فنلی و فلاونوییدی آن، تحت تاثیر غلظتهای مختلف نمک برآورد شد. نتایج حاصل با وسیلهی نرمافزار ۲۰ SPSS آنالیز شد و نتایج حاکی از آن بود که تنش شوری اثرات قابلتوجهی بر روی میزان فعالیت آنتیاکسیدانی ریز جلبک اسپیرولینا و ترکیبات فنولی و فلاونوییدی آن میگذارد. کمترین میزان رشد در گروه شاهد دیده شد و بیشترین میزان رشد ویژه در غلظت ۰۲/۰ نمک دیده شد و همچنین بیشترین میزان ترکیبات فنولی در روز ششم همهی تیمارها دیده شد. در مورد محتوای فلاونوییدی بیشترین میزان مربوط بهروز ششم شاهد بوده و در سایر تیمارها بیشترین میزان ترکیبات فنولی در روز چهارم مشاهده شد و پسازآن روند نزولی داشته است. در غلظت ۰۴/۰ و ۰۸/۰ نمک، روز هشتم وضعیت به نسبت بهتری را در ترکیبات فلاونوییدی دیده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.