بررسی تاثیر سطوح پروتیین جیره غذایی و پروبیوتیک پروتکسین بر شاخصهای رشد و عملکرد ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر سطوح پروتیین جیره غذایی و پروبیوتیک پروتکسین بر شاخصهای رشد و عملکرد ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر سطوح پروتیین جیره غذایی و پروبیوتیک پروتکسین بر شاخصهای رشد و عملکرد ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر سطوح پروتیین جیره غذایی و پروبیوتیک پروتکسین بر شاخصهای رشد و عملکرد ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر سطوح پروتیین جیره غذایی و پروبیوتیک پروتکسین بر شاخصهای رشد و عملکرد ماهی کپور معمولی Cyprinus carpio :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

به منظور پرورش متراکم آبزیان، استفاده از مکملهای غذایی، یکی از راهکارهای بهبود رشد و کار آیی تغذیه میباشد. ازجمله این مکملها در تغذیه ماهیان، پروبیوتیکها هستند که امروزه نقش مهمی در تحقیقات دارند. در مطالعه حاضر، تاثیر جداگانه و توام پروبیوتیک پروتکسین ) ۰ و ۱%( و سطوحپروتیین ) ۲۵ ، ۳۰ و ۳۵ %( بر شاخصهای رشد و کار آیی تغذیه در بچه ماهی کپور معمولی ) Cyprinus carpio ( با میانگین وزن اولیه ۱۲ / ۰ ± ۴۵گرم در مدت ۷۰ روز مطالعه شد. تعداد ۳۶۰ قطعه ماهی در ۱۸ واحد آزمایشی ) ۱۵ قطعه در هر واحد( در ۳ تکرار توزیع شدند. غذادهی در حدسیری و ۳ بار در روز انجام شد. در پایان آزمایش، شاخصهای رشد و کار آیی تغذیه مانند وزن نهایی، طول نهایی، ضریب رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی، وزنگیری و فاکتور وضعیت در بین تیمارها مقایسه شد. وزن و طول نهایی بین سطح پروتیین ۲۵ % با سطوح پروتیین ۳۰ % و ۳۵ % به طور معنی-داری افزایش ) ۰۵ / 0P< ( و فاکتور وضعیت به طور معنیداری کاهش داشت ) ۰۱ / 0P< (. تفاوت معناداری بین سطوح پروتیین ۳۰ % و ۳۵ % در اینشاخصها مشاهده نشد ) ۰۵ / 0P> (. همچنین، هیچ اختلاف معنیداری بین سطوح مختلف پروتیین در سایر شاخصهای رشد مانند وزنگیری، ضریب رشد ویژه و ضریب تبدیل غذایی وجود نداشت ) ۰۵ / 0P> (. اثر سطوح پروتکسین بر طول نهایی، ضریب رشد ویژه، فاکتور وضعیت ) ۰۵ / 0P< (، وزن نهایی و وزنگیری معنیدار شد ) ۰۱ / 0P< (. بهعلاوه، پروتکسین تاثیر معنیداری بر میزان ضریب تبدیل غذایی نداشت ) ۰۵ / 0P> ( و تاثیر توام سطوح پروتیین و پروتکسین بر هیچیک از شاخصهای رشد موردمطالعه، معنیدار نشد ) ۰۵ / 0P> .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.