اثر غذاهای تجاری ماهی بر کیفیت آب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر غذاهای تجاری ماهی بر کیفیت آب دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر غذاهای تجاری ماهی بر کیفیت آب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر غذاهای تجاری ماهی بر کیفیت آب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر غذاهای تجاری ماهی بر کیفیت آب :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

امروزه یکی از موضوعات قابل توجه در صنعت آبزی پروری، اثرات تولید ماهی بر کیفیت آب محیط پرورش و همچنین آبهای طبیعی است.در این تحقیق تاثیر ۵ جیره غذایی تجاری رایج روی کیفیت آب مورد بررسی قرار گرفت. جیرههای مورد استفاده غذای قزل آلای رنگین کمان)شرکت چینه(، غذای قزل آلای رنگین کمان )شرکت فرادانه(، غذای قزل آلای رنگین کمان )شرکت بیومار(، SFK )شرکت چینه( و غذایکپور معمولی )شرکت وحدت( بودند. ۲۵۵ عدد بچه ماهی سفید در ۱۵ آکواریوم ۴۰ لیتری پخش گردیدند و روزی ۳ بار به مدت ۸ هفته با غذاهای تجاری مختلف تغذیه شدند. در این تحقیق، پارامترهای قلیاییت، ازت آمونیاکی، نیتریت، نیترات، ارتوفسفات و فسفر کل مورد سنجشقرار گرفتند. پس از آبگیری آکواریومها مبادرت به اضافه نمودن جیرههای آزمایشی و نمونهبرداری آب در زمانهای صفر )زمان اولیه افزودنجیره به آب(، ۳۰ ، ۶۰ ، ۱۲۰ و ۲۴۰ دقیقه صورت پذیرفت. نتایج نشان داد در آب آکواریوم حاوی بچه ماهی سفید میزان قلیاییت و نیتریت با گذشت زمان در کلیه تیمارهای غذایی تقریبا یکسان ولی میزان فسفر کل و ازت آمونیاکی افزایش پیدا کرد. تغییرات زمانی میزان ارتوفسفات درتیمارهای غذایی قزل آلای بیومار و قزل آلای چینه افزایشی و در سایر تیمارها نامحسوس بود. براساس نتایج این تحقیق میتوان گفت کهمصرف غذاهای آزمایشی باعث آزادسازی مقدار قابل توجهی ترکیبات ازت )ازت آمونیاکی و نیترات( و ترکیبات فسفر )ارتو فسفات و فسفر کل( در آب محیط پرورش میگردند و میزان آزادسازی ترکیبات فوقالذکر برحسب ترکیبات شیمیایی، قابلیت هضم و پایداری غذاهای مورد استفاده، میتواند متفاوت باشد. بعلاوه غذای باقیمانده در مقایسه با غذای مصرف شده توسط ماهی اثرات بیشتری را بر کیفیت آب دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.