اثر جیره غذایی حاوی زهر زنبور عسل Apis mellifera بر شاخصهای خونشناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر جیره غذایی حاوی زهر زنبور عسل Apis mellifera بر شاخصهای خونشناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر جیره غذایی حاوی زهر زنبور عسل Apis mellifera بر شاخصهای خونشناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر جیره غذایی حاوی زهر زنبور عسل Apis mellifera بر شاخصهای خونشناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر جیره غذایی حاوی زهر زنبور عسل Apis mellifera بر شاخصهای خونشناسی ماهی قزل آلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss :

تعداد صفحات :۶

چکیده مقاله:

در این تحقیق تعداد ۱۸۰ قطعه بچه ماهی قزل آلای رنگین کمان با متوسط وزنی ۲ / ۰ ± ۹۳ / ۱۰ گرم در ۲ گروه زهر ) ۱۶ میکرو گرم پودر زهرزنبور عسل ( و شاهد )جیره غذایی تجاری فاقد زهر زنبور عسل( هر کدام با ۳ تکرار تقسیم شدند. پس از یک هفته سازگاری با شرایطآزمایشی، ماهیان به مدت ۶۰ روز با جیره های آزمایشی مورد تغذیه قرار گرفتند. خونگیری از ماهیان در ابتدا و انتهای دوره آزمایش انجام شد.نتایج بدست آمده از این تحقیق نشان داد که تعداد گلبول قرمز، گلبول های سفید، هماتوکریت، هموگلوبین و شاخصهای خونی نظیر MCV ، MCH و MCHC در تیمارهای دریافت کننده زهر زنبور عسل از میزان بالاتری نسبت به گروه شاهد برخوردار بود ) ۰۵ / ۰ > P(. نتایج اینتحقیق نشان داد که افزودن زهر زنبور عسل به جیره غذایی قزل آلای رنگین کمان شاخص های خونشناسی آن را به نحو موثری تغییر داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.