تحلیل حرارتی کوره سنتی آجرپزی بهمنظور ارایه راهکارهای کاهش مصرف سوخت و اعمال راهکارها در یک کوره نمونه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل حرارتی کوره سنتی آجرپزی بهمنظور ارایه راهکارهای کاهش مصرف سوخت و اعمال راهکارها در یک کوره نمونه دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل حرارتی کوره سنتی آجرپزی بهمنظور ارایه راهکارهای کاهش مصرف سوخت و اعمال راهکارها در یک کوره نمونه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل حرارتی کوره سنتی آجرپزی بهمنظور ارایه راهکارهای کاهش مصرف سوخت و اعمال راهکارها در یک کوره نمونه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل حرارتی کوره سنتی آجرپزی بهمنظور ارایه راهکارهای کاهش مصرف سوخت و اعمال راهکارها در یک کوره نمونه :

تعداد صفحات :۱۴

چکیده مقاله:

صنعت تولید آجر در زمره صنایع پرمصرف حاملهای انرژی طبقهبندی میشود. در این تحقیق با هدف کاهش مصرف سوخت در یک کوره سنتی تولید آجر طی یک تحلیل حرارتی، راههای اتلاف حرارت بررسی شده و مقادیر اتلاف محاسبه شده است. با توجه به این تحلیل چندین راهکار برای جلوگیری از هدر رفت انرژی ارایه شد که از میان راهکارهای ارایه شده، عا یقکار ی بدنه کوره و اصلاح سیستم احتراقی بهعنوان راهکار قابلاجرا در وضعیت موجود در نظر گرفته شد. برای جلوگیری از هدر رفت گرما به محیط، کوره با دو لایه پشم سنگ و پشمشیشه عایقکاری شد. برای اصلاح سیستم احتراق نیز راهکار افزایش تعداد مشعلها و بردن محل شعله به زیر روزنههای سقف کوره بهمنظور توزیع بهتر و کنترل بیشتر اعمال گردید. با اعمال این راهکارها مصرف گاز طبیعی به مقدار ۴۰ مترمکعب برای هر تن آجر کاهش یافت که این به معنی کاهش ۴۰ درصدی مصرف سوخت است. همچنین تمام آجرها بهطور کامل و یکدست پخته م یشوند که این به معنی افزایش تولید بین ۷ تا ۱۴ درصد است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.