تاثیر خودپنداره دانش آموزان بر استفاده از شبکه های اجتماعی (مطالعه موردی مدرسه در منطقه دو آموزش پرورش شهر تهران)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر خودپنداره دانش آموزان بر استفاده از شبکه های اجتماعی (مطالعه موردی مدرسه در منطقه دو آموزش پرورش شهر تهران) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر خودپنداره دانش آموزان بر استفاده از شبکه های اجتماعی (مطالعه موردی مدرسه در منطقه دو آموزش پرورش شهر تهران)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر خودپنداره دانش آموزان بر استفاده از شبکه های اجتماعی (مطالعه موردی مدرسه در منطقه دو آموزش پرورش شهر تهران)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر خودپنداره دانش آموزان بر استفاده از شبکه های اجتماعی (مطالعه موردی مدرسه در منطقه دو آموزش پرورش شهر تهران) :

تعداد صفحات :۹

چکیده مقاله:

یکی از پدیده های جدیدی که بر اثر ادغام فناوری های مختلف ارتباطی در سالهای اخیر شکل گرفته، شبکه هایاجتماعی مجازی است. اگر چه این شبکه ها به کانونی برای ابراز و به اشتراک گذاری علاقه مندی های نوجوانان تبدیل شده انداما خود باعث شکل گیری آسیب های نوپدید و ناشی از اینترنت و فضای مجازی شده اند که خود زمینه ساز بروز آسیب هایاجتماعی و ناسازگاری های روانی و اجتماعی زیادی برای نوجوانان شده است و با توجه به رشد و افزایش دامنه آسیب هایاحتمالی برای نوجوانان، امروزه توجه بسیاری از صاحبنظران و کارشناسان در عرصه های مختلف اجتماعی و فرهنگی به اینحوزه جلب شده است. هدف از پژوهش حاضر سنجش میزان خودپنداره وتاثیر آن بر استفاده از شبکه های اجتماعی بود. گروهنمونه شامل ۱۸۳ نفر از دانشآموزان دختر مدرسه روشنگر بودند که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند. برایجمع آوری اطلاعات از پرسشنامه های محقق ساخته شبکه های اجتماعی، خودپنداره، خودکنترلی و مصاحبه با والدین و معلماندانش آموزان استفاده شد. در این پژوهش برای تحلیل و آزمون فرضیه های پژوهش از آزمون رگرسیون چند متغیره استفاده شد.نتایج حاصل از آزمون فرضیه های پژوهش نشان داد که خودپنداره میزان یازده درصد از چگونگی استفاده از شبکه های راپیش بینی می کند. نتایج حاصل از مصاحبه های انجام شده نیز نشان میدهد که اگر چه خودپنداره در پیش بینی استفاده ازشبکه های اجتماعی نقش دارند اما هنوز بسیاری از دانش آموزان تعریف واقعی از خود و محیط پیرامونشان ندارند و در تبییناستفاده از شبکه های اجتماعی باید دنبال عوامل دیگر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.